Skip to content

Uke 14

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag! Tenkte å lage et innlegg som oppsumerer sist uke for min del. Håper dere liker det og har hatt en fin mandag så langt!
_90A5721sh
Ukens høydepunkt:
Selv om det var helt fantastisk i Spania kan ingenting slå det å hente ungene igjen tidlig i barnehagen på onsdagen når jeg kom hjem. Det var så deilig!

Ukens sang:
Avicii – Waiting For Love.

Ukens overraskelse: 
Det må være da jeg var oppe hos min kjære Rita som hadde bursdag på torsdagen. Jeg spurte helt ut av det blå om eldtste jenten hennes ville være med meg hjem og det var klart hun ville. Så gøy!

Ukens digge følelse: 
Må være motbakke økten min i Spania. Lite slår å løpe i sol og varme.

Ukens positive:
Jeg kom hjem til rent og ryddig hjem og ikke minst at mannen hadde storkost seg med ungene. Sitat Franki: «Det var veldig godt å være alt for ungene mens du var borte».

Ukens søteste:
Må være sms jeg fikk av mannen mens jeg var bortreist. «Du er livet okkas» stod det. Kan trygt si at jeg gråt noen savn tårer da.

Ukens savn: 
Helt klart de hjemme. Hadde trodd jeg skulle savne norsk mat mer men Solgården leverte på det sterkeste når det kom til mat slik at det var ingen savn i det hele tatt. Savnet tirsdagsgjengen min på trening da.

Ukens sjokk:
Kan vell ikke kalles sjokk men det føltes som et sjokk i 2 sekunder. Det var da vi landet på sola og regnet slo oss i ansiktet mens vi enda stod i flyet. Savnet varmen da for en kort stund.

Ukens dårlige nyhet:
Må være at et familiemedlem havnet på sykehuset mens jeg var i Spania. Heldigvis gikk det godt og alt står bra til med vedkommende nå ♥

Ukens råeste øyeblikk:
Det er uten tvil da Ronny tok 1.plass og overall plassering i NM på lørdag. Det er helt utrolig hvor mye arbeid og vilje som ligger bak den seieren. Uten tvil ukens desidert råeste øyeblikk! Gratulera igjen Ronny!

Ukens mest avslappende: 
Må være å nyte solen på solsengen i Spania. Godt det ikke er alt for lenge til sommerferie til Spania.

Legg gjerne igjen en kommentar dersom dette er noe jeg skal fortsette med hver mandag, en oppsumeringsspalte. I tilfelle kan jeg da gjøre den mer utfyllende neste mandag. Ønsker dere alle en fin mandagskveld videre. Vi blogges mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Elisebeth lode
  Elisebeth lode

  Velkomsten var jo og noe når dere kom «hjem igjen» <3 😉

  12. april 2016
  |Reply
  • Det er helt sant Elisebeth, det var den beste velkomsten vi kunne fått!! 🙂

   12. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.