Skip to content

Uke 15

Posted in Hverdagsliv

Hei tirsdag! I dag tenkte jeg å oppsumere uken min som gikk, håper dere liker det ♥
IMG_0572
Ukens høydepunkt:

Det var flere, men det er nødt for å være 30 års dagen til min kjære Christine. Jentefest, godt lag, god mat, godt drøs og god stemning.

Ukens opptur: 

Må være mandagens løpetur faktisk. Jeg har over en lang periode nå kjendt at kondisen har vært svekket pga lang tid sykdom før påske. Løpeøktene mine har vært noe tunge og ikke gått like lett som de gjorde før jeg ble syk. Men på mandag, da løp jeg 1 mil til sammen ute i deilig vårvær og kjendte på den deilige løpegleden igjen. Kroppen føltes lett, pusten var ingen utfordringer og jeg var glad gjennom hele løpeturen. Digg!

Ukens fornuftige:

På lørdag var jeg, ungene og Bergitte på Kvadrat. Vi var innom VeraModa en kjapp tur og der hang den. En lang, hvit blondekjole. Den lyste Beate. Selv om prisen var grei måtte jeg gå pent forbi den. Jeg lovet meg selv kjøpestopp ut måneden etter at jeg kjøpte camera.

Ukens beste treningsøkt:

Det må bli fredagens styrkeøkt! For det første ble det en form for bonus økt siden jeg aldri pleier å få tid til trening på en fredags ettermiddag da mannen er i hallen. Han hadde gitt gutta fri siden de skulle til Oslo på kvelden. Jeg rakk derfor en styrkeøkt mellom klokken 15.30-16.30, helt perfekt!

Ukens kjendis:

Lene Orvik. Hun inspirerer meg daglig med sin blogg og jeg fikk da møte henne på lørdag i regi av Kvadrat`s fashion days.

Ukens frysning på ryggen:

Lørdag ettermiddag satt meg og ungene oppe i sengen vår og såg reprisen av Idol. Lykke liker det minst like mye som meg mens Felix fikk se på Ipaden i mens. Marius er min klare favoritt og hans opptreden gav meg frysninger på ryggen!

Ukens måltid:

Det er nødt for å bli kveldsmaten vi fikk søndagskveld hos Siv og Ronny. Vi var innom dem på veg hjem fra Hellvik og fikk lasange, den var nydelig god!

Ukens jentekveld:

Dette må nok og være fredagens happening!

Ukens beste kjøp:

Mitt splitters nye camera! Jeg har fått brukt det litt i uken som gikk og jeg er såå fornøyd!

Ukens mamma øyeblikk:

Jeg og Felix hadde mange fine øyeblikk mens vi var hjemme med vannkoppene ♥ Likevel må jeg få trekke frem Lykkes fotball debut som en favoritt. Å se jenta mi glede seg så mye i tillegg til at det var full suksess, det var et flott mamma øyeblikk!

Ukens sitat: 

Eg: Lykke, skal vi kjøpe med blomster til Onkel Ronny som nylig vant gull?
Lykke: Nei, det skal vi ikke.
Eg: Hvorfor ikke?
Lykke: Kjøpte du blomster til pappa da han vant gull for litt siden?
Eg: Nei..
Lykke: Nei der ser du. Du trenger ikke være snillere med Onkel Ronny enn det du er med pappa.

Ukens lunsj:

Det pleier alltid å være rom for en lunsj i uken i mitt liv, det er noe av det fine ved turnuslivet! Sist ukes lunsj var sammen med Rita og jentene her hjemme hos meg. Enkel brødmåltid men det var samtalene og tiden sammen som gjorde den så fin ♥

Ukens koselige besøk: 

Siden Felix var hjemme noen dager sist uke hadde vi rom for mer besøk enn ellers. Vi tok turen opp til Gro og lille W, det var veldig koselig ♥

Ukens beste dag på jobb: 

Fredagen! Etter å ha vært hjemme flere dager med lille Felix var det deilig å komme seg på jobb på fredagen. Jeg hadde mye overskudd, særdeles godt humør og kjendte på hvor takknemlig jeg er for jobben, kollegane og de som bor der ♥

Ha en nydelig tirsdag dere, gjør den til en god dag bare fordi alt er så mye kjekkere da.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Gro
  Gro

  Kjekt innlegg?Liker godt oppsummeringen av uka?Snakkes på torsdag ?

  19. april 2016
  |Reply
  • Takk, da skal jeg prøve å huske det hver uke, minn meg gjerne på det dersom det ikke kommer 🙂 Glede meg til torsdag 😉

   19. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.