Skip to content

Uke 16

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Hei mandag! Jeg er så heldig å starte uken med en fridag. Tenkte å dele med dere høydepunktene fra sist uke med dere.
IMG_0673
Ukens gode samtale:

Her er det flere men tror jeg må trekke frem de gode samtalene vi hadde i forening på torsdagen inkludert fredagens samtaler med Hege. Å ha gode venniner er noe jeg verdsetter veldig høyt, så glad for mine ♥

Ukens pinligste øyeblikk:

Ikke vanskelig! Det er skjelden jeg blir flau men i går måtte jeg ta T – banen til Oslo S. Heldigvis var Hege med med fordi jeg måtte be henne hente en pose fra bosset slik jeg fikk spy. Det var ingenting annet en pinlig og så ulikt meg.

Ukens treningsøkter:

Ble en veldig god uke treningsmessig, jeg har startet på et 9 ukers løpeprogram som har økt motivasjonen enda mer når det kommer til løping.
Mandag: Rolig løp rolig 3km, 5 intervaller x 1min og 3 km rolig løp avslutningsvis
Tirsdag: 30 min slynge og 30 Bodypump
Onsdag: Rolig løp 6 km + 4 Fartsøkninger
Torsdag: Fri
Fredag: Rolig løp 6 km
Lørdag: Fri
Søndag: Rolig løp 11km

Ukens høydepunkt:

OSLO! Alt ved Oslo besøket må bli sist ukes høyepunkt! Treffe Hege, loppemarked, god mat, shopping, utelivet, fint vær, gode samtaler og generelt kjenne på at livet er veldig fint!

Ukens låt:

LAdy Gaga: Til it happens to you

Ukens kupp:

Denne gule genseren som jeg har på meg på bildene i denne posten. Er fra merke Fillipa K og kostet meg bare 30 kr. Veldig fornøyd med den!

Ukens nedtur:

Etter jeg omsider var kommet meg på flytoget gikk det ganske greit tross alt. Flyturen derimot, da måtte jeg frem med spyposen igjen. Snakk om flaut. En kan trygt si jeg skulle ønske jeg kunne vært usynlig for noen sekunder da.

Ukens gjensyn:

Må bli å være sammen med Hege igjen i Oslo. Men det var også fantastisk nydelig å se mine 2 søte små løpe inn i armene mine i går på flyplassen.

Ukens måltid:

Uten tvil lasangen til Gro i foreningen. Jeg klarte ikke å stoppe å spise så god den var!

Ukens kompliment:

Fra Elisebeth på jobb som sa: «Du Beate er så flink med de gamle, du er så gode og det er kjekt å arbeide med deg». Om det var ordrett vet jeg ikke, men det var noe slik. Er så viktig å skryte av hverandre innimellom, det skal jeg blir flinkere til.

Ukens cravings:

Mandler! Jeg går å mauler mandler hele tiden. Franki synes det er veldig kjekt å høre på lyden av å tygge mandler, hehe.

Ukens kjendis:

Jeg er ikke opptatt av kjendiser men gikk forbi Alexandra Joner i Oslo.

Ukens kjøp:

Jeg skulle ikke kjøpe noen når jeg var i Oslo. Men pleier det ikke å bli motsatt da? Jeg kjøpte meg en Lee bukse, en grønn kjole, en hvit t-skjorte, en blå genser i tillegg til det jeg fant på loppemarkedet. Fornøyd med at den grønne kjolen, blå genseren og t-skjorten var fra merke Envii og til 70% avslag, ble jo nødt for å slå til!
IMG_0672
IMG_0680
Håper dere har en fin start på denne uken. Avslutter med en oppfordring til alle som bor på Jæren: Bruk stemmeretten deres i dag. Jeg har aldri vært i tvil, det blir NEI til Jæren Kommune fra meg. Nyt solen og nyt mandagen. Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Elisebeth lode
    Elisebeth lode

    <3 meinte det eg sa, vet heller ikkje om det var ordrett men men <3 har hadt en travel og god dag i dag 🙂 Det blei nei fra meg også på Jæren kommune..

    25. april 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.