Skip to content

Vannkopper og 1.plass

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag til dere! Håper dagen deres har vært fin, været på Jæren har hvertfall vært upåklagelig. Nå er det vår, rart hvor mye humøret stiger bare solen skinner ♥
image

Legger ved et Spania bilde da jeg ikke har hatt tid til å knipse noen nye til dere i dag. Det har gått slag i slag hele dagen å det er først nå jeg setter meg ned. Jeg har vært på jobb og reiste direkte til Jæren Sportssenter for å ha Bodypump kl 15.00. Under treningstimen var broren min Ronny i finalen i GrandPrix i Oslo og jeg fikk desverre ikke sett finalen live på internett. Han stilte i Atletisk Fitness som jeg skrev om her på bloggen for en tid tilbake. Å dere? Han vant hele driten! Fy søren så bra!! Gratulere så mye Ronny med gull + overall plass, det er intet annet en svært imponerende!

Vel hjemme fra trening møtte jeg mini i døren som var blitt ekstra søt og rødprikkete. Gjennom natten har kroppen hans blitt proppet med vannkopper. Mens pappen i huset var avgårde på handballkamp var svigermor så snill å kjørte oss til Bryne for å få tak i hvitvask til lille gullet. Håper han kommer greit utav det uten å klø for mye stakkers lille ♥

På bryne kjøpte vi også god bedring blomster til «Besse» som har vært innom sykehuset en liten tur. Godt å ha deg hjemme igjen ♥ Vi var hjemme rett før hall 8 og da var det å få i oss noe lett kveldsmat før kveldsstellet stod for tur. Nå ser jeg frem til en god dusj som burde ha blitt gjort for noen timer siden men slik gikk dagen. I kveld skal jeg bare klenge på mannen, det er det aller beste Franki vet! ♥ Ønsker dere alle en fin fin lørdagskveld. Titt gjerne innom her i morgen.

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Lisbeth
  Lisbeth

  Når er smittefesten ??

  11. april 2016
  |Reply
  • Hei 🙂 Ja dere er velkomne når det måtte passe 🙂 Klem

   11. april 2016
   |Reply
   • Lisbeth
    Lisbeth

    Er han enda smittsom på fredag så kommer jeg ??

    12. april 2016
    |Reply
 2. Siv
  Siv

  Hei 🙂 skulle og vært på den smittefesten med Isabel og Lisa…har prøvd å få de smittet et par ganger uten hell, men er vel for sent nå… Masse god bedring til Felix i hvert fall, og håper han ikke er for hardt angrepet 🙂

  Me hadde ei knall helg i Oslo! Felte noen tårer kan du sei 😉
  NB! Det var ikke NM i Oslo – det er ikke før om 1,5 år. Det var et Oslo Grandprix, som er et internasjonalt stevne der det kommer atleter fra andre land og. Dette stevne er faktisk større enn NM 😉 Klem 🙂

  12. april 2016
  |Reply
  • Så kjekt, glede meg til å høre om Oslo turen deres neste gang vi treffest. Fortår godt du felte noen tårer da ja! TAKK for rettelse, eg som ikke er helt med her! Skal ordne det med en gang 🙂 Klem

   12. april 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.