Skip to content

Vår blomster og grønn plante

Posted in Interiør, and New in

Hei onsdag! Jeg og Felix har i dag vært en tur innom Wiig gartneri. Det er nå offisielt vår for min del og da må det automatisk pyntes med litt vår blomster ute for min del.
DSC_0551
Felix er hjemme i dag også pga smittefaren. Jeg skal straks avgårde på kveldsvakt og gleder meg til det. Etter dagens joggetur med Felix i vogna tok vi en spontan tur bort til Wiig Gartneri for å kjøpe inn litt vår blomster. Selv om jeg ville kikke lenger enn hva Felix hadde tid til så fikk jeg med meg noen hjem hvertfall. Kan varmt anbefale Wiig da de har godt utvalg, billig og barnevennlig ved at de har stor sandkasse og div utenfor. Aner ikke hva disse små blomstene koster andre steder, men de koster bare 10 kr per stk på Wiig!
DSC_0547
Med meg hjem ble også denne grønne planten! Den har jeg ønsket meg lenge men synes den var for dyr da jeg såg den på Mester Grønn om jeg ikke tar helt feil, der kostet den 950kr. På Wiig stod den å blunket til meg for bare 400kr.
DSC_0549
Jeg fant ingen passende potte på Wiig slik at det ble denne kurven for en liten periode.
DSC_0548
Nå gleder jeg meg til å plante vårblomster ute og forhåpentlig komme i gang med vår oppryddningen ute.


Ellers har vi hatt koselig lunsj besøk av Rita og jentene. Nå må jeg runde av her for jeg har en liten som vil ha mammas oppmerksomhet. Ønsker dere alle en fin onsdag videre så blogges vi mer i morgen dere. Takk for at du titter innom her, det blir jeg glad for ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Elisebeth lode
    Elisebeth lode

    Skal si den grønne planten var et vakkert syn i mine aoe, kjempe fin og flott 🙂 Må snart ta meg en tur eg også til Wiig Gartneri.. Den var bare så kul 🙂

    14. april 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.