Skip to content

10 ting du muligens ikke visste om meg

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag, håper dere har en fin helg tross regnværet! I dag tenkte jeg å dele 10 ting om meg selv som du kanskje ikke visste fra før.
IMG_0894

 • Jeg elsker å se Idol! Jeg heier på Marius i år og har stor tro på at vi kommer til å høre fra han i fremtiden. For en kul stemme den gutten har! Her hjemme ser vi ikke Idol sammen, min mann synes det er TV for småjenter 😛
 • Jeg går stort sett usminket på jobb. Før en dagvakt er det skjelden at jeg sminker meg før jobb.
 • Jeg har store problemer med å kvitte meg med ting. Jeg kan spare på mye fordi jeg tenker at muligens mine barn vil ha det i fremtiden. F.eks en nydelig gyngestol som står oppe. Den er engentlig bare i vegen men jeg klarer ikke å kvitte meg med den i tilfelle barna vil ha den når de en gang får egne barn.
 • Jeg er en utilgjengelig person når det kommer til telefon. Dette har sammenheng med at jeg ikke ønsker å være tilgjengelig til en hver tid.
 • Jeg takler dårlig når mennekser bryter avtaler uten god grunn.
 • Jeg elsker å fylle året!
 • Etter jeg ble mamma har jeg blitt en lett rørt person. Kan bli rørt til tårer av det meste.
 • Jeg liker å bli ferdig med ting. Har jeg begynt på et prosjekt er jeg nødt for å gjøre det ferdig. Som å male huset f.eks. Jeg hadde aldri klart å latt noen planker være igjen, alt må bli ferdig før neste prosjekt.
 • Jeg anser meg selv som en ganske avslappet vertinne når det kommer til mat og bekledning. «Hva skal du ha på deg?» «Hva skal du servere?» er 2 spørsmål som jeg er ganske avslappet til og tar stilling til samme dagen som oftest.
 • Etter at jeg begynte å blogge har jeg blitt enda mer bevisst på klær. Dette har nok sammenheng med at det tas flere bilder av meg enn det gjorde før og det blir automatisk mer synlig.

Ha en fin helg videre og titt gjerne innom her igjen i morgen, da blir det innlegg innen trening. Nyt helgen fine menneker!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Tone
  Tone

  Flotte Beate 🙂 God helg!

  21. mai 2016
  |Reply
  • Takk for kommentar, kjekt at du leser bloggen min Tone 🙂 Klem

   22. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.