Skip to content

Black and demin

Posted in Stilen min

Hei solfylte onsdag! Sommeren er her igjen og det er en stor vitaminboost for oss alle!
IMG_1420
Jeg går ofte i treningsklær eller en hvit uniform på jobb. Det er derfor veldig gøy å kle seg mer opp når jeg har fri eller skal noe. Dette kommer på ingen måte til å bli en moteblogg, men tenkte at det er kjekt for dere å se litt av min stil da. I mangel på rene hvite vegger her i dette huset ble bildene tatt fremfor vaskeromsdøren så det er på det nivået 😛
IMG_1373
IMG_1377
IMG_1407
IMG_1418
IMG_1417
I dag har jeg vært på et boligbesøk som er et prosjekt jeg har på bloggen min. Jeg kommer fremover til å lage innlegg som heter «hjemme hos» for å gi dere lesere enda mer interiør inspirasjon. Håper dere kommer til å like det like mye som jeg gjør! Jeg tok ikke mindre en 194 !! bilder i huset jeg var i dag slik at jeg har en jobb foran meg før jeg kan lage et innlegg av det, men satser på i løpet av uken. Uansett, det var veldig gøy og jeg gleder meg til å vise dere!!


Jeg får avrunde her å få kommet meg ut i solen før jeg skal på kveldsvakt. Nyt solen, nyt livet og nyt menneskene i livet ditt –  en liten oppfordring fra meg til deg i dag ♥ Vi blogges mer i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.