Skip to content

Dagens utflukt: Dresinsykling i Flekkefjord

Posted in Beate Tipser, and Hverdagsliv

God lørdag! Vi befinner oss på hytta og nyter tid sammen. Dagens aktivitet har vært dresinsykling nede i Flekkefjord, det kan jeg varmt anbefale!
IMG_1198
Dresinsykling er rett å slett å sykle på togskinner nede på Flekkefjordbanen som startet midt i sentrum av Flekkefjord. Dette har vi ønsket å prøve en stund nå men droppet det i fjor da vi syntes at Felix var for liten. I dag slo vi til og selv om jeg var skeptisk til at Felix skulle sitte med bilstolen sin gikk det så godt! Dersom noen av dere kunne tenke dere å prøve ut dette kan jeg virkelig gå god for dette og anbefale det videre som en veldig kjekt familieaktivitet! Likevel skulle jeg ønske at jeg hadde lest litt på forhånd slik at vi visste hva det hele gikk ut på. Derfor tenkte jeg å tipse dere.

  • Går hver dag klokken 12.00 og 16.00. Går kun 2 ganger om dagen siden alle som sykler må sykle på ca samme tidspunkter for å unngå å måtte ta av dresinsykkelen for mye da det kun er 1 spor og en skal samme veg tilbake.
  • Er 17 km lang 1 veg, totalt over 3 mil.
  • Tar minimum 3 timer dersom dere sykler til endes.
  • Må forbrede unger på at det er mange mørke tunneler. En liten lommelykt følger med men jeg hadde absolutt tatt med en større hadde jeg gjort dette igjen.
  • Koster 300kr som må betales kontant før dere sykler.
  • Må bruke gul vest og hjelm, dette kan lånes eller ta med eget.
  • Bør ta med nistemat siden turen er såpass lang.

Håper jeg fikk med det viktigste over nå. Det var veldig kjekt men både jeg og Franki kjendte det godt i beina etter endt tur. Felix frøs veldig på hendene i den lengdte tunnelen og ble litt lei seg. Forruten om det var det en veldig kjekk tur og opplevelse for ungene også. Mye spennende å se på undervegs og kjekt å gjøre noe vi ikke har gjort før. Kan varmt anbefale deg som leser å teste ut Flekkefjordbanen dersom du en gang er i nærheten. Skulle gjerne delt flere bilder med dere fra turen men opplastningen her på hytten er så treig at jeg gidder rett å slett ikke å vente.


Ellers har vi vært innom det lille Amfi senteret nede i Flekkefjord, vi måtte ha nye pensko til Lykke. Det var ikke bare vi som var ute i siste liten for å si det slik, det var helt fullt i skobutikken i dag! Nå er vi hvertfall klar til 17 mai! Ellers har vi vært ute å lekt her på hytten før det var pizza til kveldsmat. Vi koser oss og gleder oss til enda en fin dag på hytten i morgen. Håper dere har en fin helg ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.