Skip to content

Dekket for 3 retters middag

Posted in Interiør

Hei og god helg til deg som leser! Håper du har det fint og nyter helgen hva enn den måtte inneholde for din del. Her hos oss er festbordet dekket og vi gleder oss til å ta i mot fine gjester i kveld.
IMG_0976
I anledning vår bryllupsdag har vi laget oss en veldig hyggelig tradisjon. Vi inviterer forloverne våre med følge opp til oss på en 3 retters middag. Det er så fin tradisjon!
IMG_0971
IMG_0973
IMG_0978
IMG_0975
IMG_0979
IMG_0981
IMG_0976
Bordet ble dekket i går kveld og jeg liker at det ikke er noen regler når det kommer til borddekking. Med en hvit duk og et fin servise blir jo det meste pent spør du meg. I kveld serverer vi(jeg) gulerotsuppe til forrett, kalv til hovedrett og pavlova til dessert. Jeg får fortsette forbredelsene, ville bare innom å ønske dere en fin lørdag. Ha en fantastisk lørdagskveld. Vi blogges mer i morgen!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.