Skip to content

En dårlig økt + en styrkeutfordring!

Posted in Treningsglede

Hei til deg og god kveld! Jeg har akkuratt unnagjort ukens siste treningsøkt som desverre ble en dårlig en. I tillegg har jeg en utfordring til dere som ikke løper.
IMG_0939
Ukens siste økt var 13 km rolig langkjør. Dette passer meg perfekt da vi er på hytten og det er deilig å løpe her. Planen var klar, jeg tok ut klokken 20.30 og skulle løpe ned mot Feda. Planen var å løpe 6,5 km for så å snu siden det ikke er noen løyper her nede som går i en runde. Jeg startet å løpe og merket allerede etter 1 km at kroppen ikke var helt på lag. Jeg tenkte at det muligens hadde med gårsdagens sykkelutflukt å gjøre å løp videre. Da første bakke kom var jeg nødt for å gå opp. Da forstod jeg hva dette handlet om. Grillmat. Vi spiste oss gode og mette til kvelds på grillmat og det fikk jeg kjenne i første bakke. Det var noen tunge steg frem til 3 km, da løsnet det litt opp. Da jeg var passert 6 km valgte jeg å snu. Jeg vekslet mellom å løpe rolig å gå i oppoverbakkene. Det gikk ikke etter planen i dag men velger å se meg fornøyd med at jeg gjennomførte hverfall. Nå ser jeg bare frem til en helt topp løpeøkt i morgen å velger å legge dagens økt bak meg.

På min blogg er jeg opptatt av å motivere og inspirere. Likevel håper jeg at dere som følger bloggen min setter pris på slike innlegg som dette også innimellom. En kan lett få et inntrykk utfra sosiale medier spesielt at de som trener ofte alltid har gode treningsøkter. Jeg tviler på at det stemmer for noen, alle har noen økter innimellom som ikke går som planlagt av en eller annen grunn. Det jeg synes er viktig er å legge økten bak seg og fokusere på en bedre økt neste gang du skal trene. Så mandag, jeg er klar for deg!

Ellers så tenkte jeg på tampen her å slenge ut en utfordring til de av dere som ikke løper. Sist uke utfordret jeg Franki til å ta pushup duell å la oss bare si det slik at han passet på å ta akkuratt 1 pushup mer enn meg for å understreke at jeg ikke hadde noen som helst sjanse mot han. Jeg måtte gi meg etter 30 pushups og ønsker å høre hvor mange pushups nettopp du tar? Personlig utfordrer jeg Tonje R Varhaug, Inga Helene Malmin, Arild Refsnes, Jonas Edland og Siv G. Varhaug til å ta så mange pushups dere klarer. Valgfritt om dere gjør det kun for egendel eller velger å kommentere under på dette innlegget. Håper dere er sporty og tar utfordringen på strak arm, gjerne med bunaden på.

Håper deres pinsehelg har vært flott og at alt er klart for den store dagen som er like rundt hjørnet. Vi reiser hjemover i morgen og gleder oss til å være sammen med onkel Espen igjen ♥ Ønsker dere en fin kveld videre, titt gjerne innom bloggen i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Inga Helene
  Inga Helene

  Takk for den utfordringen. ? Sko nok toge deg når eg spelte håndball, men ikkje fullt så godt i form nå. ? Tippe eg klare fem. ?

  18. mai 2016
  |Reply
  • Tippe du klare meir en en 5, du er nok sterkere enn du tror 🙂 Takk for kommentar, jilt du lese bloggen min Inga 🙂

   18. mai 2016
   |Reply
 2. Siv
  Siv

  Takk for utfordringen 🙂 ska få det gjort i løpet av dagen 🙂 men æ ikkje så gode på den utholdende delen når dæ gjelde styrke altså… å ikkje så ofte æg kjøre pushup for å sei det sånn..heller sjelden 😉 Håper dokke he hatt ei fine helg på hytta og ikkje minsk kjekk 17.mai feiring 🙂 klem

  18. mai 2016
  |Reply
  • Du er den sterkaste damå eg kjenne så er ikke i tvil om at du fikse den utfordringen lett Siv. Takk i like måte, hb dk og har hatt det fint. Me snakkes snart 🙂 Klem

   18. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.