Skip to content

God fredag og god langhelg!

Posted in Hverdagsliv, New in, and Stilen min

Hei og god fredag! Det er langhelg og langfri for de fleste. Nyt helgen uansett hva planer du har.
IMG_1001

Tenkte å vise dere en ny kjole som ble med meg hjem fra Oslo. Den er fra merke Envii og jeg er så fornøyd! Det er deilig å kunne bytte ut den lille sorte med farger inni mellom.
IMG_0988
IMG_0998
Jeg skal straks avgårde på jobb før det er langfri for min del også. Vi reiser opp til hytten og blir der til over helgen. Været skal holde seg fint men temperaturene synker ser det ut til. Jeg er bare glad for at de ikke melder regn og stiv kuling til 17mai. Jeg pakker med meg dataen til hytta så skrives vi derfra. I mellomtiden ønsker jeg dere en riktig fin fredag, make it a good one!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Lise
  Lise

  Flotte deg Beate? God helg te deg og dine?

  13. mai 2016
  |Reply
  • Tusen takk flotte deg Lise 🙂

   14. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.