Skip to content

God helg!

Posted in Hverdagsliv

Altså først må jeg få si at jeg blir så glad over at min nye spalte her på bloggen ble såå godt likt, takk for alle spor dere legger igjen her inne ♥
IMG_1420
Så kjekt at dere likte innlegget mitt i går så godt! Ingenting som gjør meg mer glad enn nettopp det. Denne bloggen synes jeg skal være et kjekt sted hvor dere kan klikke dere inn å koble litt av fra en hektisk hverdag og det er ingenting som er kjekkere enn at dere liker det dere leser/ser. Innlegget mitt i går var det første innen min nye spalte som heter «hjemme hos» og jeg gleder meg til å lage neste. Bak innlegget i går ligger det 6 timer arbeid slik at det er ekstra kjekt når dere likte det så godt! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger dere legger igjen her inne og ellers til meg direkte, det setter jeg stor pris på ♥


Det er fredag og helgen er her. I dag har jeg vært på jobb og etter jobb hadde jeg treningstime nede på Jæren Sportssenter. Nå er det straks Idol og en rolig tv kveld foran oss. Veldig kjekt for Jærdagen og Jærnåttå at været er så flott! Noen av dere som skal bort til Bryne i helgen? Vi tenkte å reise alle 4 i morgen på formiddagen. Mannen i hus skal på Jærnåttå i morgen og jeg må si det frister å være med i det flotte været. Alt er så mye kjekkere når det er sol og sommer! Uansett hvilke planer du har for helgen håper jeg den blir fin. Vi blogges mer i morgen dere. GOD HELG 🙂

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.