Skip to content

Hverdagsluksus

Posted in Hverdagsliv, and Kosthold

Hei torsdag! Håper alle har funnet hverdagen igjen etter mye fri. Det føles som det er tirsdag men det er allerede torsdag og snart helg igjen.
IMG_1318
I går hadde jeg en formiddag hvor jeg måtte få unnagjort endel ærend. I den forbindelse var jeg blant annet på Bryne. Jeg har gått litt matlei i det siste og det fristet lite å lage noe lunsj til meg selv når jeg kom hjem. Løsningen ble derfor lunsjbox fra Kjøkkenet! Helt genialt, super digg og mye mat for pengene. Som jeg koste meg her hjemme med nydelig lunsj, det kalles hverdagsluksus!
IMG_1319
IMG_1320
Innen mat er jeg dårlig på å nyte maten. Ofte er det bare mat som jeg vet at kroppen må ha som drivstoff for en aktiv hverdag. Jeg har derfor et lite mål om å prioritere mer tid til mat og måltid, rett å slett nyte maten mer! Etter deilig lunsj i går fikk jeg unnagjort en god del hjemme også før det var kveldsvakt på jobb. Nå om dagen har jeg mange baller i luften og er nok ikke alene om det. Mitt beste tips/råd må være å skrive en «To Do» liste. Det gjorde jeg nemlig i går. Den har 10 punkter hvor jeg har som mål å gjøre 1 gjøremål til dagen. Det er så mye mer motiverende å få unnagjort ting som du vet du burde gjort men som stadig vekk blir utsatt, som å sortere i vinterklær eksempelvis. Som en ekstra motivasjon har jeg tenkt å gi meg selv en liten belønning når alle 10 punktene er unnagjort!


Jeg har fri fra jobb i dag siden jeg går mot nok en arbeidshelg. Jeg skal snart snøre på meg joggeskoene og ha en date med tredemøllen. Ellers er dagen satt av til min kjære Maya og vi skal feire en stor ting i hennes liv ♥ Håper dere får en fin torsdag! Å takk for alle spor dere legger igjen på bloggen, jeg blir veldig glad for hver eneste kommentar fra dere ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.