Skip to content

Hyttelivet på Dunsæd

Posted in Hverdagsliv

Tenkte å vise dere et bildedryss fra hyttelivet. Det har vært så godt med noen fine dager oppe på hytten nå i pinsen.
IMG_1229
Vi har vært oppe siden fredag og har hatt fine dager. I dag var nok den varmeste dagen, deilig å kunne gå sommerkledd. Helgen vår har gått til å være sammen, hoppe på trampolinen, kjøre båt, sove i telt, leke med søskenbarn og mye god mat. Viser dere et bildedryss:
IMG_1227
IMG_1226
IMG_1228
IMG_1232
IMG_1237
IMG_1223
IMG_1234
IMG_1236
IMG_1239
Vi gleder oss allerede til neste besøk men som desverre må vente til juni måned for vår del. Nå er vi vell hjemme og lille Felix har funnet sengen. Ungene er nybadet og klar til stor dag i morgen. Selv skal jeg snart hive meg i joggeklærne og løpe sammen med fineste Catrine. Og etter gårsdagens økt kan du trygt si at jeg er klar! Ellers i kveld står ny episode med Game of Thrones og stryking av bunadskjorter på planen. Dersom jeg rekker innom bloggen igjen i kveld får dere oppsumering av uken som gikk, visst ikke kommer den i morgen. Ønsker dere alle en fin 16 mai uansett hva som står på planen din. Hurra for 17 mai i morgen alle sammen, HURRA, HURRA, HURRA!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.