Skip to content

It`s my birthday!

Posted in Hverdagsliv

30 mai 1987 var dagen jeg kom til verden. I dag er det nøyaktig 29 år siden.
IMG_1395
Jeg ser en trend hvor det blir mindre og mindre stas å feire sin egen bursdag til eldre en blir. Jeg kan ikke si at jeg kjenner noe til den trenden for her er det vell stikk motsatt! Jeg elsker bursdager og synes det er stor stas å få feire meg selv den ene dagen i året. Det er ikke gavene eller all oppmerksomheten som er det viktigste for min del, men det å samles å være sammen, det er viktig for meg!
IMG_1396
IMG_1397
I går hadde hadde vi familieselskap med kake og kaffi for hele gjengen. Vi er snart 30 stk nå så det er godt å ha god størrelse på stuen samt å fylle året på sommeren slik at vi kan nytte oss av uteplassen i tillegg. Veldig kjekt å samles alle sammen ♥
IMG_1399
IMG_1400
I dag går dagen med til jobb før det er hjem å kose meg med min lille familie. Ettermiddagen min ellers går til å lage mat, jeg får mine fine jenter på besøk i kveld, DET gleder jeg meg til! Normalt ville jeg ha samlet jentene for en jentefest men i år var det ikke så mange helger å ta av så da får det bli kveldsmat og hygge på en helt vanlig mandag.
IMG_1402
IMG_1404
Håper alle får en fin mandag, jeg gleder meg hvertfall til alt det kjekke jeg skal få utav denne dagen. Stor klem fra meg!

Beate

Blogglistenhits

12 Comments

 1. Lisbeth
  Lisbeth

  Gratulerer så mye med dagen Beate! Farfar er heldig som blir passet på av deg!

  30. mai 2016
  |Reply
  • Tusen takk for veldig hyggelig kommentar Lisbeth 🙂

   30. mai 2016
   |Reply
 2. Aslaug
  Aslaug

  HipphippHURRA for dæg Beate..?? Sjøl om ik solå æ me dæg i dag,så æ ikkje det så farligt for du æ jo ei ? stråla i dæg sjøl…Ha en Superduper dag i lag me dine kjære..???☔☔

  30. mai 2016
  |Reply
  • Skjønne Aslaug! Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Ha en fin mandag! Klem

   30. mai 2016
   |Reply
 3. Maria
  Maria

  Gratulerer med dagen! ? ? ?

  30. mai 2016
  |Reply
 4. Kamilla
  Kamilla

  Gratulera med dagen! Håpe du he hatt en fine dag????

  30. mai 2016
  |Reply
 5. Frida
  Frida

  Gratulera mæ dagen din ????

  30. mai 2016
  |Reply
 6. Rebecca
  Rebecca

  Hipphipp for vel øvestått bursdag☺️ Håbe jentekvelden va fin!

  31. mai 2016
  |Reply
  • Hei Rebecca, så kjekt at du er innom bloggen min. Tusen takk for gratulasjon, jentekvelden var helt topp! Ha en fin tirsdagskveld! Beate

   31. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.