Skip to content

Jærdagen

Posted in Hverdagsliv

Hei og god lørdag! Vi har hatt en fin familielørdag i dag med blant annet Jærdagen på programmet.
IMG_1567
Jærdagen var kjekt før regnet kom, hehe. Vi var ikke kledd for regn så vi startet å fryse, spesielt Lykke som dere kan se på bilde over her. Før renget kom fikk vi kjørt endel karuseller så vi er fornøyd med at vi var tidlig på plass.
IMG_1565
IMG_1534
IMG_1555
Vi hadde god lunsj fra Nærbø Bakeri da vi kom hjem fra Bryne. Ellers har dagen gått til å lage kake til familieselskap i morgen og div. Jeg og Felix har også vært ute på sykkeltur og endte opp hos min gode Cathrine for kveldsmat sammen med henne og familien, veldig koselig! Mannen i hus er på Jærnåttå og jeg har derfor en date med tredemøllen i kveld. På planen står 10km og siden jeg ikke rakk det på dagen i dag blir det en kveldsøkt. Håper dere har det fint samme hva dere driver med/har planer om på denne lørdagskvelden. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.