Skip to content

Ny favoritt: jeans fra Lee

Posted in Stilen min

Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere min nye favoritt bukse, du vett den du aldri vil vaske, den som sitter fint på og i tillegg er comfy? Jeg har funnet min nye favoritt!
IMG_0851
Da jeg var i Oslo nylig var jeg på jakt etter en ny tidløs jeans. Den måtte sitte fint på, ha litt høyde på livet og være behagelig å ha på. Vi fant den på Carlings, merke er Lee. Jeg er såå fornøyd og har brukt den så mye etter at den ble med meg hjem fra hovedstaden.
IMG_0850
IMG_0865
IMG_0855
IMG_0863
IMG_0873
IMG_0851
For å ta vare på en god jeans fikk jeg følgende råd fra selger:

  • Vask buksen så sjelden som mulig.

  • Snu den på vrangen når du vasker den.

  • Vaskes på 30g med et program som har lav sentifugering.

  • IKKE bruk tøymykner.

  • Skal ikke i tørketrommel.


Det er en fri dag for mange idag, dersom du som leser har hatt fri håper jeg dagen din har vært fin. Selv har jeg vært på jobb og kommer ikke på at det er noe spesielt med det, det hører turnuslivet til. Etter jobb var det middag og besøk av Onkel Stian, en av flere favoritter til Felix. Videre reiste hele gjengen ned på trening hvor jeg og ungene lekte i barnepassen mens pappaen fikk løftet litt vekter. Ungene synes det er såå gøy å leke nede på Jæren Sportssenter, mye nye leker siden det går så lenge mellom hver gang vi er der nede. Nå er ungene i seng og jeg har tenkt og bruke kvelden min til å ferdigstille et prosjekt jeg har på gang i forbindelse med jobb. Ønsker dere en fin torsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.