Skip to content

Oppfriskning hos frisøren!

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei til dere! I går var jeg endelig hos frisøren igjen. Det er en like fresh følelse hver gang.
IMG_1366
Med min lengde og frisyre går jeg ikke veldig ofte til frisøren, men ekstra kjekt er det de få gangene i året jeg er der. Det var nå en hel stund siden jeg hadde vært der og merket det godt på hårbunnen for å si det slik. Orginalt er jeg vell en blanding mellom kommunegrå og lys brun vil jeg tro. Selv foretrekker jeg en mørkere brunfarge og har holdt meg til det over lengre tid nå.
IMG_1382
Jeg går til flinkeste Reidun Anette som driver for seg selv hjemme i kjelleren på Nærbø. Veldig dyktig i sitt fag, utrolig koselig og behagelig dame! I går hadde hun lyst å lage en flette på meg før jeg gikk hjem, og jeg ble såå fornøyd! Se så fin den ble da!
IMG_1388
Skulle virkelig ønske at jeg kunne flette en slik fin flette! Jeg viste den til min kjære Cathrine i dag slik at hun kan kopiere den en gang i blant når jeg ønsker det. Hun er så flink til å flette at det fikser hun lett som bare det. Mulig hun får lære meg og at jeg engang klarer dette selv. Følte meg så fin og pynta i går og det på en mandag. Jeg hadde en fin fridag etter arbeidshelg i går. Jeg fikk en veldig god økt på tredemøllen min før jeg skulle til frisøren. Etter frisøren fikk jeg unnagjort endel husarbeid før det var henting i barnehage og middag. På kvelden var jeg i forening hos min kjære Kathrine, det var såå hyggelig. Jeg sovnet langt over midtnatt, tror jeg så på klokken i 2 tiden siste gangen i natt. Vi var ikke så lenge i forening, var vell hjemme kvart over 12. Men jeg fikk ikke sove, mulig jeg var høy på sukker etter nydelig dessert. Uansett, jeg kjenner derfor at hodepinen kommer snikende som følge av litt lite søvn og kjenner det blir godt å legge seg litt tidligere i kveld. Ha en fin tirsdagskveld, vi blogges mer i morgen!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Kjell Arild
  Kjell Arild

  Hei Beate,

  Dette er bare en test 🙂
  Du kan få lov å slette innlegget!

  24. mai 2016
  |Reply
  • Hyggelig med kommentar Kjell Arild selv om det var en test 🙂

   25. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.