I dag har jeg veldig lyst til å tipse dere om en enkel og nydelig dessert som du garantert vil imponere gjestene med. Passer også perfekt til nasjonaldagen som er rett rundt hjørnet.
På lørdag serverte jeg denne pavlovaen som dessert. Den ble så godt mottatt at jeg må tipse dere om denne oppskriften. Jeg har aldri laget pavlova før og det er en type dessert en som er enklere å lage enn den ser ut. Oppskiften fant jeg på godt.no og du finner den her. Følg oppskiften og fremgangsmåten slavisk og du vil få en nydelig pavlova.
Noen tips:
- Romtempere eggene før du går i gang.
- Når du lager marengsen skal du kunne snu bollen opp ned og det skal ikke renne noe, da er den klar.
- Lag den gjerne noen dager i forkant og oppbevar tørt med bakepapir rundt. Selv laget jeg min på morgenen.
- Lag den gjerne rund fremfor rektangel, syns den blir så fin på et rundt stettfat.
- Pynt med hvilke bær du ønsker men denne komboen passer helt perfekt til 17 mai.
- Legg kremen og bærene på marengsen like før servering.
- Be gjestene forsyne seg godt da denne ikke holder seg noe særlig.
Denne lager jeg garantert igjen da den ble en stor suksess for vår del på lørdag. Ønsker dere en fortsatt fin kveld i sommerværet. Vi skrives i morgen som vanlig. Klem
Beate