Skip to content

Race : Ringvegen

Posted in Treningsglede

Hei søndagskveld! I dag har jeg en utfordring til de av dere som liker å løpe.
IMG_0970
Klokken har passert 22.00 men denne dagen har vært så fin at jeg skulle ønske den aldri sluttet. FOR et sommervær! Vi har vært ute i hagen hele dagen og det har vært så fint. Jeg komme nettopp hjem fra en 18 km løpetur og jammen gikk det også lettere enn forventet mye på grunn av været. Men over til hva dette innlegget egentlig skulle handle om: en utfordring til dere! På fredag stod det 5 km RACE på min treningsplan. Jeg fant ut at det enkleste ville være å løpe rundt ringveien og slik ble det. På forhånd spurte jeg mannen om hvilken tid han trodde jeg kom til å løpe på. Han sa at jeg burde komme under 25 min ellers ble har overgitt.
IMG_0965
Ringveien er 5,3 km lang og går som en runde rundt hele Nærbø for de av dere som ikke bor her. Dersom du ikke bor på Nærbø kan du utfordre deg selv i ditt nærmiljø. Så over til hva jeg løp på. Klokken stoppet på: 23.15.  Jeg er tålig fornøyd med tiden men er veldig motivert til å forbedre den tiden i nærmeste fremtid. Nå håper jeg dersom DU liker å løpe at du tester hvor raskt du løper rundt ringveien eller et annet sted som er rundt 5 km. Jeg vil nesten påstå at det er mer motiverende å løpe når det er en utfordring kontra ikke så jeg håper at noen slenger seg på. Jeg vil personlig utfordre Ruby Grete, Cathrine, Catrine, Aslaug og Christine til å løpe så raskt dere kan rundt ringveien, håper dere er sporty og tar utfordringen! 

Håper dere har hatt en kjempe fin helg, det har vertfall jeg på alle vis! Finværet skal fortsette frem til 17 mai lover de og det er lite som gjør meg mer glad en nettopp det. Ønsker dere alle en fin søndagskveld videre og en god start på uken i morgen.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Aslaug
  Aslaug

  Jaja..når æg he vorte utfordra så må æg jo bare hiva meg i det..Blir nok 1 dag i denne vekå då..elle på mårån’s kvisten..Takk for utfordringå Beate..?

  8. mai 2016
  |Reply
  • Spreke deg Aslaug! Jilt du tar utfordringen. Ha en nydelig mandag kjære 🙂 Klem

   9. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.