Skip to content

Skrivepult fra søppelplassen

Posted in Interiør

Hei og god fredag! Min fredag har startet på beste vis med ungene, vi nyter seine morgener. I tillegg kom min fineste Catrine innom med nydelige blomster! I dag tenkte jeg å dele historien til denne grønne skrivepulten min.
IMG_1342
Jeg var høygravid med Felix. Vi hadde ryddet ute/inne og var klar for en tur ned i pytten. Pytten er Nærbø sin miljøstasjon for de av dere som ikke vet det. Det var lørdag. Det var mye folk som var ute på samme ærend som oss, kvitte seg med skrot. Jeg skulle kaste noe oppi kontaineren som det står «trevirke» på og der låg det noe som fanget min oppmerksomhet! En nydelig gammel grønn farget skrivepult. Den var skitten, men like hel. Den var gammel men det var nettopp det som var så fint med den. Som høygravid var det ikke forsvarlig å hoppe oppi for å hente den og Franki var allerede kjørt nedover fra området hvor jeg var. Jeg spurte en av de som jobbet i pytten om de kunne hente pulten til meg fordi jeg så gjerne ville ha den med hjem. Å slik ble det. Franki ristet på hodet og forstod ikke hva vi skulle med dette «skrotet». Jeg fikk vasket den og tatt nytt handtak på skuffen og det skulle ikke mer til før mannen i hus ble overbesvist og måtte innrømme at den var jo veldig fin.
IMG_1331
IMG_1337
IMG_1335
Jeg har fått mye skryt av den og forespørsel om den er til salgs. Foreløpig er den ikke det selv om vi i utgangspunktet ikke har plass til den. Men den er så fin så jeg klarer ikke å se for meg at den ikke skal være en del av vårt hjem. Mulig dette er Lykke sin skrivepult om ikke så lenge? Enn så lenge gjør den seg veldig godt i stuen vår.
IMG_1340
Tusen takk til Catrine som kom innom med de vakreste blomster, det spritet opp en ellers regnfull gråværsdag! Jeg er straks klar for tredemøllen deretter skal jeg på koselig barselbesøk hos fineste Bente før det er jobbehelg på meg. Nyt fredagen, det er snart helg! Klem

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Siv
  Siv

  Så kjekt å bli overrasket med blomster 🙂 god helg! klem 🙂

  20. mai 2016
  |Reply
  • God helg Siv, hels gjengen din 🙂 Klem

   21. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.