Skip to content

Tid for velvære : Hot stone massasje

Posted in Skjønnhet & Velvære

Hei til deg som leser. Uken er godt i gang og endelig kom bedre vær. I dag har jeg hatt fri etter arbeidshelg og det kunne ikke passet meg bedre en litt velvære akuratt i dag.
IMG_0849

Til jul fikk jeg gavekort på hot stone massasje av min kjære mann fra Krystall Hud og Velvære. Hver gang jeg får slike kjekke velvære gaver pleier jeg bevisst vente litt med dem, da kan jeg glede meg ekstra mye på en måte.
IMG_0836
Her ser dere dyktige og gode Trine i aksjon. Hot stone massasje går enkelt ut på at det brukes varme steiner å massere med. Utrolig deilig og muskelavslappende! Det var morgen klokken 05.10 her i dag tidlig slik at denne behandlingen kunne ikke passet på en bedre dag. Jeg ble fullstendig avslappet, uthvilt og fikk en veldig god følelse i kroppen.
IMG_0840
Trine driver Krystall Hud og Velvære og må sies å være en svært allsidig dame! Hun fikser alt fra negler, vipper, massasje, fotpleie, hudpleie, hårfjerning og mye mer. Dyktig, engasjert og veldig behagelig dame å forholde seg til.

Mens jeg lå her å slappet av tenkte jeg selvfølgelig på Franki av 2 årsaker. For det første er jeg veldig takknemlig som fikk dette i gave, det faller alltid i smak. Jeg tenkte også på hvor godt dette hadde gjort for han og andre menn også for den sak skyld. Men vet ikke hvorfor det er slik at menn ikke unner seg massasje, rart det der. Uansett! Dersom jeg har noen mannlige lesere som leser dette håper jeg at du ved en passende anledning ikke er redd for å gi et gavekort på velvære til din kjære. Tro meg, du får garantert en fornøyd frue i hus.

Dagen min har ellers vært veldig fin tross en alt for tidlig start. Vi hadde god tid her hjemme før vi syklet bort til barnehagen. Det er noe jeg og ungene setter stor pris på når jeg har fri eller jobber kveldsvakt. Å kunne sykle eller sparke bort til barnehagen, små hverdagsgleder! Etter nydelig behandling hos Trine fikk jeg unnagjort noen få ærend på Bryne før jeg vendte nesen hjem igjen til Nærbø. Jeg besøkte Maya som gav meg nydelig mat før vi kjørte ned sammen til Høyland Bil for å skjekke noen feilmeldinger. Så kjedelig med tull med bilen, men det er bare å godta at slikt er det fordi bil trenger vi. Vi ruslet tur i pyttaskogen blant annet mens vi ventet på at bilen skulle bli klar. Etter middag var det tid for fotballtrening sammen med Lykke før det var kveldsmat og kveldsstell. Kvelden min har jeg tilbragt nede på Jæren Sportssenter, jeg blir så glad av å ha den jobben! Nå er kveldsmaten inntatt mens jeg har blogget og det er på tide å hoppe i dysjen. Vi blogges mer i morgen! Ha en fin tirsdagskveld og takk for at du titter innom her ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.