Skip to content

Tredemøllen – min beste investering!

Posted in Treningsglede

God kveld og beklager sen oppdatering fra min side! I dag tenkte jeg å skrive litt om tredemøllen min, min beste investering noensinne tror jeg! Spør gjerne om det er noe du lurer på.
IMG_1363
Utgangspunktet for å gå til innkjøp av tredemøllen min var rett å slett at Franki skulle være aktiv som handballtrener igjen og jeg orket ikke tanken på at vi skulle få unødvendig stress i hverdagen som følge av at begge to skulle mye ut på kveldstid for å trene. Jeg var fullstendig klar over at han kom til å være mye borte og var bestemt på at det skulle ikke begrense min trening. Løsningen ble derfor veldig enkel: Kjøpe min egen tredemølle som jeg kunne ha hjemme!
IMG_1359
Før jeg fant den jeg ville ha googlet jeg litt. Jeg var også i kontakt med sjefen min Mette nede på Jæren Sportssenter for å høre. Jeg fant raskt ut at en tredemølle til 50.000-90.000 var for avansert for mitt hjemmebruk og googlet videre på egenhånd. Jeg hadde noen kriterier og de var følgende:

 • Lage minst mulig lyd
 • Kunne nå rask hastighet og justere stigning på en grei %
 • Være under 25.000kr
 • Stødig mølle som ville gi meg litt samme følelsen som på et treningssenter.

Jeg kom over siden til Treningsparter.no og falt raskt for denne tredemøllen. Den er av merke Sole og jeg var solgt da jeg leste om den.
IMG_1357
Jeg fikk tredemøllen min i august om jeg ikke husker helt feil. Det gikk kun 3 dager fra jeg klikket den hjem på nettet til den stod ferdig som en stor pakke i vår garasje. Tredemøllen er svært tung og vi trengte bærehjelp fra en kompis av Franki for å få den inn i hus. Selve monteringen gikk helt fint så lenge en følgte bruksanvisningen. Vi plasserte tredemøllen oppe på vårt soverom da dette var den eneste plassen som vi hadde da den tar litt plass. Skulle veldig gjerne hatt et eget treningsrom i hus men det får være i drømmene 🙂
IMG_1361
Nå har jeg brukt tredemøllen jevnlig hver uke siden jeg fikk den og jeg kan med hånden på hjerte gå god for den! Jeg er såå fornøyd med den og vil nok alltid se tilbake på denne investeringen som en av mine beste! Denne møllen er stødig, lager lite lyd, har innebygd vifte, innebygd høytalere, har egen list slik at en kan se på nettbrett mens en løper. I tillegg følger det med eget pulsbelte som kobles opp mot tredemøllen, helt genialt!
IMG_1363
På regnværsdager som i dag er det klart at jeg føler meg heldig som kan løpe inne. Men stort sett er det ikke værmessige grunner som gjør at jeg setter så stor pris på tredemøllen min, det er rett å slett tidsklemmen! Jeg er opptatt av å være aktiv å trene mye, men det vil jeg skal gå minst mulig utover familien min. Tredemøllen blir mest brukt på kveldstid etter at ungene er i seng, det er helt genialt! Jeg kunne skravlet mye om hvor glad jeg er i tredemøllen min men tror jeg skal forsøke å runde av her. Håper dere ikke er redde for å stille spørsmål om det er noe dere lurer på, jeg svarer alle kommentarer. Håper dere har hatt en fin helg og er opplagt til en aktiv uke i den som kommer. Klem.

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Lisbeth
  Lisbeth

  Har selv en sykkel og den var sbsolutt verdt hver eneste krone

  23. mai 2016
  |Reply
  • Ja jeg er så enig! Ha en fin tirsdag Lisbeth 🙂

   24. mai 2016
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Hvor ofte må du smøre løpebåndet? 🙂 Har lyst på tredemølle selv og denne var jo veldig overkommelig i pris! Men har jo ikke satt meg inn i hvor mye vedlikehold det er, så da er det jo greit å spørre noen som har 🙂

  24. mai 2016
  |Reply
  • Hei og kjekt du spør! 🙂 Jeg måtte helt ærlig google dette selv og tusentakk for påminnelsen! Det anbefalte er 4 ganger i året. Ha en fin tirsdagskveld!

   24. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.