Skip to content

Uke 17

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og velkommen Mai! Det er ikke til å legge skjul på at mai er min desidert favoritt måned. Jeg tenkte å starte uken med en oppsummering av uken som gikk.
IMG_0805
Ukens gullkorn: 

Hver kveld vi legger Lykke spør vi henne et eller flere spørsmål fra boken hennes «Hva skal jeg bli når jeg blir stor». Det er helt geniale spørsmål som ofte blir en fin innledning til en fin samtale før godnatt sangen. Søndagens spørsmål var følgende: 
Meg: Hva tror du Mamma lyver om?
Lykke: Hmm.. tenker lenge.. Jeg tror Mamma lyver om at hun ikke sminker seg når hun egentlig gjør det. 


Ukens lunsj:

Onsdag med kjære flotte Bente. Hun foreslo Jordbærpikene på Bryne men vi endte opp på Kjøkkenet likevel. Det er noe eget ved Kjøkkenet som gjør at det er min absolutte lunsj favoritt! Takk for fin formiddag Bente ♥

Ukens savn: 

Det har vært mye i det siste. Mye reising og mye sosialt for min del. Jeg har kjendt denne uken at jeg har savnet å bare være hjemme en hel kveld sammen med mannen og gjøre absolutt ingenting. Bare være oss to.

Ukens omtanke:

Jeg har en person som er meg veldig nær som hadde en ekstra tøff uke i den som gikk. Jeg tenkte på henne flere ganger og var litt ekstra tung selv den ene dagen fordi jeg føler så med henne. Da var det deilig å kunne gi henne en god klem og en blomsterbukett før helgen ♥

Ukens gjensyn:

Det må være å treffe Maya igjen! Hun gir meg så mye av å bare være til. Heldigvis skal vi ses igjen allerede igjen i morgen. Vi kan bare sitte opp ned og snakke oss bort i flere timer. I tillegg var det veldig kjekt å se Nathalie som jeg er tante til igjen. Hun bor nå på Hellvik og vi treffest desverre for skjelden, det må jeg gjøre noe med.

Ukens fornuftige:

Jeg var på IKEA på torsdags kveld sammen med kjære Kathrine. Det var flere små nips som jeg hadde lyst til å dra med meg men jeg klarte å tenke fornuftig. Beate, trenger du egentlig denne? Svaret er ofte nei på slike spørsmål.

Ukens dilemma:

Må være at jeg skulle ønske jeg hadde flere timer i døgnet til tider. Både på jobb og privat har det vært litt mye i uken som gikk. Jeg har tidvis følt meg litt utilstrekkelig, det er ingen god følelse. Som på tirsdag, da hadde jeg behov for å være hos en vennine men med mannen som havnet på legevakten var det ikke så enkelt å dele seg opp.

Ukens dårlige nyhet:

Franki havnet på legevakten med blodig hand. Det var 5 søte sting, likevel har han selvsagt vært svært handikappet når det kommer til kjedelige husting her hjemme. Stakkars ♥

Ukens krangel:

Jeg var så sur. Det var grytidlig onsdag morgen. Ved siden av meg lå mannen som hadde rekord i å slumre med telefonen. Jeg ble så irritert muligens fordi jeg ikke forstår hensikten ved å slumre. Å slumre fra 05.15 frem til 06.30, det er i mine øyner ikke greit. Å for å gjøre det enda bedre vekket han begge barna også.

Ukens kos:

Ukens kos sist uke må uten tvil være mandagskvelden på sofaen hjemme med mannen. Vi ser serien Game of Thrones sammen og det var ekstra stas siden jeg hadde vært i Oslo hele helgen. Ja takk til flere rolige kvelder i denne uken.

Ukens stress: 

Det er nødt for å være på torsdag etter Lykke sin turn. Jeg skulle ha med meg en gigantisk Airtrack som vi skulle få låne på lørdagstoddlerne. At den skulle være så svær og tung sammenslått gjorde meg temmelig stresset. Jeg hadde hverken tid, plass eller fungerende mann som kunne hjelpe meg. Takk til Paul Andre som hjalp meg nede på turnen, jeg skylder deg fremdeles en 6 packning med øl. Fra vår bil over i min brors bil ved hjelp av Lene Thuns sin far som tilfeldig kjørte forbi huset vårt. Det er ikke ofte jeg lar meg bli stresset men da kjente jeg stresset tok meg litt gitt. Godt å kunne ringe til kjære Catrine som kom løpende for å hjelpe meg, du er god som gull ♦

Ukens beste nyhet:

Uten tvil den jeg fikk av min mor. Min kjære bror tok et voksent og riktig valg sist uke.

Ukens spontane: 

På fredag fikk jeg et spontant innfall. Møtet med skolen gikk fortere enn forventet i tillegg så utgikk pass av en liten gutt som jeg skulle gjøre etter møtet. Dermed fikk jeg over 1 time hvor jeg hadde mulighet til å gjøre hva som helst før kveldsvakt. Jeg heiv meg i bilen ned til Floriss Nærbø og kjøpte med meg en grønn plante. Deretter gikk turen inn til Hana hvor kjære Kathrine overtok sitt nye hjem. Jeg var kun i døren men det var så verdt det da hun ble så overrasket og glad. Det skal så lite til for å glede andre når det er uventet. 

Ha en nydelig mandag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.