Skip to content

Uke 18

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag, hei sommer og hei til dere som leser! Tenk at vi skulle få sommer tidlig i mai dette året. Jeg sitter ute på terassen i stekende sol og klokken er snart 21.00. Tenkte å dele høydepunkter fra uken som gikk da dette har blitt godt tatt i mot.
image

Ukens høydepunkt:
Dette punktet er ikke vanskelig. Det er nødt for å bli lørdagens feiring med gode venner, god mat og nydelig sommervær! Vi feiret vår 3 bryllupsdag sammen med forloverne inkludert følge. Takk for en super kveld!

Ukens måltid:
Det må bli forretten jeg serverte på lørdag, gulerotsuppe fra Trines Matblogg, anbefales!

Ukens lunsj:
Tirsdag var jeg hjemme hos Maya og fikk lunsj fra Meretes koselige kjøkken. I tillegg må jeg trekke frem fredagens rundstykker baket av beste Ingeborg, du er en racer på gjærbakst!

Ukens koselige besøk:
På fredag var det planleggingsdag, da hadde vi avtalt å komme til Ingeborg og jentene. Det var et veldig etterlengtet gjensyn og vi storkoste oss alle mann.

Ukens velvære:
Ikke vanskelig, hot stone massasje hos Trine på tirsdag!

Ukens frustrasjon:
Søvn. På grunn av lysere tider har minien i hus problemer med å sove på morgenkvisten. Det har blitt flere morgener så tidlig som klokken 05.00, det er akkuratt litt for tidlig.

Ukens kjøp:
Jeg var kjapt innom M44 etter velvære timen min for å se etter en kort vårjakke ala «bomber jacket» eller hvordan det skrives. Jeg fant ikke jakke men med meg hjem ble et par hvite sommerslige sko.

Ukens ønsker til hus og hjem:
Nå som det er sommer ute får vi lyst på nye hagemøbler. Vi har måttet kastet et sett hagemøbler pga rust og slitasje og er nå på jakt etter et sett med hagebord + spisestoler.

Ukens forsøk:
På fredag var mannen godt i gang å renske opp i hagen. Ungene lekte ute og jeg fant frem utstyr til å vaske vinduene med. Det kom seg MEN det ble langt fra vellykket resultat. Jeg skal ha for forsøket hvertfall.

Ukens kosestund med barna:
På onsdag var vi tidlig oppe hele gjengen. Etter at pappen i hus hadde reist på arbeid satte jeg og barna i gang med å bake sjokoladekake. Det var 4 mai og vi ville overraske mannen med sjokoladekake etter arbeid. Det hele ble en såå fin stund ♥

Ukens beste treningsøkt:
Uten tvil søndagen økt sammen med Catrine og Cathrine! På planen stod det 18 km og det skulle vise seg å være lettere enn forventet pga flott sommervær og 2 gode jenter med meg. Den følelsen etterpå!

Ukens finn.no:
For de som kjenner meg vet de at jeg er en Finn.no nerd. Det jeg legger i det er nemlig at jeg finner det intressant å «surfe» på finn. De gøyeste kategoriene er «Gis Bort» og Eiendommer i Hå. Ukens nerdete annonse ble et eldgammelt hus i Vestkroken på Nærbø. Da kan jeg sitte å drømme meg bort om alt mulige muligheter en slik plass kunne vært. Slapp av, det er bare drømming, vi bor godt 🙂

Ukens feiring:
Må bli både onsdag og lørdag: Vi feiret vår 3 bryllupsdag! Høydepunktet må kanskje være lørdagens feiring siden alt ble så vellykket. God stemning, god mat og nydelig vær. Gud så kjekt!

Ukens koselige stikk innom i døren besøk:
Jeg elsker at folk stikker innom i døren helt uanmeldt. Skulle ønske det var mye mer av det! Ukens kjekkeste stikk innom besøk var av søsteren min Lene. Hun kom innom helt uventet på fredag, kan tror hvor glade ungene ble!

Ukens kollega:
Her er jeg nødt for å dra frem mi kjære Anne Dagny! Heldige Klokkarhagen som har fått ei så positiv, ansvarsfull og glad dame! Det er så kjekt å jobbe med deg og jeg setter veldig pris på å ha deg som min kollega ♥

Ukens serie:
Uten tvil Game of Thrones! Nå begynner dagens episode så jeg får runde av her!

Håper du har hatt en flott dag, vi blogges.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Åååå du å du ❤️ Utrolig gla for å jobbe med flotte deg ?

    18. mai 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.