Skip to content

Uke 19

Posted in Hverdagsliv

Det er mandag og tid for en oppsumering av uken som gikk. Synes dette har blitt en fin spalte for min egen del også, kjekt å kunne se tilbake på uken som gikk. Here we go:
IMG_1239

Ukens høydepunkt:
Jeg ble tante til vesle Nikolai i forrige uke. Jeg har vært så heldig å fått sett han allerede 2 ganger og gleder meg allerede til å beundre han snart igjen ♥

Ukens beste treningsøkt:
Uten tvil søndagens 18km sammen med Catrine og Cathrine!

Ukens kjedelige utgift:
Bilen gav beskjed om feilmelding på motoren så vi hadde intet valg enn å levere inn bilen sist uke. Det var selvfølgelig noe som måtte fikses og da rekningen kom på rett under 10.000kr svir det alltid spør du meg. Å bruke penger på noe så kjedelig er surt men likevel så nødvendig, bil må vi jo ha. Jaja det var bare til å betale å få det ut av verden. Men jeg skal innrømme at det var ganske mye annet jeg heller ville at de pengene skulle gått til.

Ukens telefonsamtale:
Det må være samtalen med min kjære Gro. Henne kan jeg snakke med om alt og ingenting og det gjør like godt hver gang! Elsker å snakke i telefonen med den jenta der!

Ukens hyggelige vennineprat:
Må bli den koselige praten jeg hadde sammen med Cathrine etter onsdagens joggetur. Vi ble sittende i gardsrommet og drikke vann og ble sittende en god stund for å snakke sammen. Det satt jeg veldig stor pris på!

Ukens lunsj:
Alltid en lunsj, hehe. Denne ukens lunsj var også hos Maya på Merete sitt koselige kjøkken. Maya serverte eggerøre med mye digg tilbehør, det var såå godt. Helt ærlig tror jeg at Maya kunne servert hva som helst fordi det er tiden sammen med henne som er det beste av alt.

Ukens utfordring:
Sist uke kjendte jeg på tidsklemma. Sist uke skulle jeg ønske at det var flere timer i døgnet. Men slikt har vi det nok alle å enhver innimellom.

Ukens middag:
Må bli grillingen i hagen bare oss 4. Jeg kjøpte med meg hjem grillmat fra beste plass, nemlig Skrettingen på Varhaug(sorry Opstad). Vi koste oss ute i hagen og kjendte på hvor deilig det er at sommeren er her.

Ukens kollega:
Det er nødt for å bli min kjære Torunn. Hver vakt jeg har sammen med henne blir jeg så inspirert til å bli en enda bedre sykepleier, bli en enda bedre kollega, bli en enda bedre ansatt og en enda bedre person. Jeg kunne skrevet et helt innlegg om den dama der men skal la dere slippe det, la meg bare si at dama er helt fantastik og at helsevesenet i Hå kommune kommer til å savne henne dypt den dagen hun går ut i pensjonistlivet!

Ukens nedprioritering:
Dette punktet er enkelt! Det har vært såå fint vær denne uken og vi har for det meste oppholdt oss i hagen når vi har vært hjemme. Husarbeid har jeg uten å nøle latt være, det kan jeg alltid ta en annen gang. Når det først er sommervær ute, som er ganske sjelden her på Jæren, skal det nytes til det fulle! Det kommer alltid en dårlig værdag hvor husarbeidet kan tas.

Ukens god følelse:
Den fikk jeg gjennom hele helgen på hytten. Det å bare være oss 4 sammen er noe jeg verdsetter høyt! Det er så viktig å bare være sammen å være takknemlig for de små tingene i livet. Være takknemlig for at barna vil hoppe på trampolinen med begge foreldrene sine, det kommer snart en tid vil jeg tro hvor det ikke blir aktuelt lenger. Sette pris på at barna enda vil du skal lese bok høyt for dem. Sette pris på at vi har hverandre og har det fint sammen. Slike helger som dette gleder jeg meg til å få flere av fremover i sommer ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Takk i lige måte kjære du?Glede meg til å treffes snart. Ha en fin 17 mai?

    17. mai 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.