Skip to content

Uke 20

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og til deg som leser. Vi er i gang med nok en uke og personlig liker jeg mandager veldig godt! Startet uken med en liten oppsummering av uken som gikk.

IMG_0893

Ukens høydepunkt:
Kan vel ikke la være å si 17 mai! Den dagen var så fin og jeg kommer ikke over hvor heldige vi var med været. Kjekt å kle familien opp i dress og bunader, gå i tog, være med familie og venner, spise mye god mat og is. Fin nasjonaldag!

Ukens blogg gøy:
Jeg har 2 ulike prosjekter på gang med bloggen og håper jeg snart kommer i gang med det, gleder meg hvertfall til å vise dere!

Ukens koselige besøk:
Det er alltid rom for besøk i løpet av en uke men det besøket jeg må trekke ekstra frem sist uke var da jeg fikk hilse på lille nyfødte Lotte Alvine ♥

Ukens lunsj:
Torsdag var jeg og Maya ute på farten og endte opp med å spise lunsj på det beste stedet: Kjøkkenet på Bryne. Tusen takk for lunsjen Maya!

Ukens shopping:
Jeg var oppe på Outleten på Ålgård i forrige uke, noe som har vært der? Nike butikken åpner ikke før denne uken så det var litt nedtur. Utenom det var det et veldig kjekt senter og jeg fant meg 2 nye overdeler! Det tror jeg er det hele jeg handlet sist uke.

Ukens «jeg heier på deg»:
Sist uke åpnet Kitchen på Nærbø og jeg kjenner at jeg heier på dama bak butikken : Lise Gausland. Ønsker deg all lykke til med ny butikk og håper jærbuen viser sin besøkstid hos deg ♥

Ukens google jakt:
På lørdags kvelden ble jeg liggende lenge i sengen før jeg sovnet. Jeg er på jakt etter Malene Birger sin camera veske og googlet meg nesten blind. Alle steder er det utsolgt ser det ut til..

Ukens bursdagsbarn:
I går var dagen til min stefar Sverre som ble 53 år gammel, hurra!

Ukens koselige oppmerksomhet:
På fredag fikk jeg nydelige blomster av snilleste Catrine, de ble jeg såå glad for! Så fint gjort, tusen takk igjen!

Ukens TV kveld:
Mandag! Jeg var ute å jogget og glemte nesten av klokken. Jeg måtte korte inn langturen litt for å få med meg favorittserien på TV, nemlig Game of Thrones! Her snakker vi hekta! Flere som ser denne serien?

Ukens mamma frustrasjon:
Lille Felix har kommet til det punktet at han synes det er ekkelt å tisse i bleien men skummelt å tisse på potten/do. Stakkers lille går å holder seg, det har vært vondt i mamma hjerte de siste dager.

Ukens gode nabo:
Egil og Silje! Om det er potte, sukker, egg, kardemomme eller hva det måtte være så er det bare å ringe til dem. Så godt med gode naboer!

Ukens mimring:
Jeg ble sittende å se tilbake på russetiden min da jeg gikk gjennom gamle bilder. Tenk det er 10 år siden jeg var russ!

Ukens treninger:
Startet veldig bra men ble noe dårlig i slutten av uken da jeg ikke følte meg helt i form etter arbeidshelg. Jeg la derfor 2 økter på hyllen slik at jeg var opplagt til jobb og familien min.

Ukens interiør/hus tanker:
Det slår aldri feil! Hver vår kribler det etter å gjøre noe i huset. Sist uke var jeg giret på å gjøre noen forandringer i gangen samt gå til innkjøp av nye spisebordstoler. I tillegg har jeg lyst å male soverommet også. Vi får se hva det blir til, jeg har ikke bestemt meg enda.

Ukens kommentar:
Setter pris på alle å en hver!

Ukens telefonsamtale:
Begynner å bli kjedelig med ukens telefonsamtale tror jeg, hehe. Sist uke var det også Gro. Vi har store problemer med å avslutte å 1 time i telefonen går før vi får tenkt oss om.

Ønsker dere alle en fin mandag videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.