Skip to content

Uke 21

Posted in Hverdagsliv

Tusen takk for alle helsninger i går, både her på bloggen og ellers, alltid kjekt å fylle året! Min faste ukesoppsumering som er på mandager utgikk naturligvis i går så det får bli i dag.
_90A5717b

Ukens høydepunkt:
Alltid vanskelig å velge bare et ut fra en hel uke. Men det som sitter i minnet sterkest nå er søndagens familieselskap. Å samle alle rundt et lang bord, godt drøs, gjestene koser seg og ungene leker så godt sammen. Det er må være ukens høydepunkt sist uke ♥

Ukens opptur:
Må nok trekke frem fridagen min sist uke som en opptur. Jeg er så heldig å ha noen fridager midt i uken på grunn av at jeg arbeider helg. Sist mandag hadde jeg fri og det var nødvendig og helt kanon å hente seg inn på alle plan.

Ukens nedtur:
Føler jeg gjentar meg selv her og at dette punktet handler om bilen hver gang! Jeg fikk steinsprut på frontruta sist uke! Heldigvis en liten stripe MEN alikevel, det er så kjedelig at jeg må ikke tenke på det en gang. Argh.

Ukens jentekveld:
Sist mandag var det forening hos vakreste Kathrine, det var veldig koselig!

Ukens måltid:
Maten i forening var utsøkt og lasangen jeg og Felix fikk servert på lørdagskvelden.

Ukens velvære:
Sist mandag var jeg hos frisøren og det er noe av det kjekkeste jeg gjør når det kommer til velvære.

Ukens lunsj:
På onsdagen skulle jeg være hos Janne klokken 09.30 for å ta bilder av hjemmet hennes. Hverken hun eller jeg hadde forventet at jeg skulle svette meg gjennom 2 timer med fotografering av hjemmet så da ble jeg der så lenge at Janne ville spandere lunsj på meg. Snille Janne!

Ukens høyeste lesertall:
Det er flere av dere som er nysgjerrige på hvor mange som leser bloggen min og da er det klart at det skal dere få vite. Sist uke så det slik ut: Mandag: 264 lesere. Tirsdag: 216 lesere. Onsdag: 211 lesere. Torsdag: 558 lesere. Fredag: 367 lesere. Lørdag : 208 lesere. Søndag: 259 lesere.
Med andre ord var det torsdagen som var sist ukens høyeste lesertall. Ellers synes jeg det er helt sprøtt hvor mange som klikker seg inn her hver dag, sprøtt men veldig kjekt 🙂

Ukens hyggeligste kommentar:
Jeg fikk VELDIG mange fine kommentarer etter «Hjemme hos» spalten min. Jeg setter pris på hver og en men mulig kommentaren fra Kathrine varmet ekstra : » Gaalfint hus! Mye inspirasjon og utrolig kjekt å se et slikt personlig hjem, gleder meg til fortsettelsen! Utrolig flink du er Beate til å lage kjekk lesing!! ♥». Takk!

Ukens må ha:
IS!

Ukens gjensyn:
Torsdag fikk jeg se vesle Nikolai igjen ♥

Ukens treningsøkter:
Sist uke fikk jeg unnagjort 6 treningsøkter og jeg må si meg meget fornøyd med det! Ble en ekstra økt da jeg hadde en ekstra treingstime nede på Jæren Sportssenter.

Ukens sommeraktivitet:
På søndag hadde vi som sagt familieselskap og været ble så godt at vi kunne vær ute. Jeg hadde på forhånd gjort klar 2 store boller med ferdigfyllte vannballonger som vi storkoste oss med. Jeg tok kritt å tenget opp rundinger på gjerdet som skulle være blink, deretter var det bare å fyre av for ungene. De voksne fikk også en runde og det er minst like kjekt å se på dem som barna! Det skal så lite til ♥

Ukens barnegullkorn:
Felix har forstått at jeg er på jobb hver onsdags kveld og at det er Franki som henter han og legger han. De siste ukene har han hatt en nydelig kommentar torsdags morgen når jeg kommer inn til han. Den lyder slik som dette: » Mamma, du pom heim!». Mens han sier det stråler han opp og er så fornøyd mens han smelter mamma hjerte mitt aldeles!

Ukens TV serie:
Game of Thrones vil alltid være nr. 1. Men sist uke var jeg på jakt etter en serie jeg kunne se på Ipaden mens jeg løper på tredemøllen. Jeg hev meg like gjerne på SKAM feberen som er i Norges land og storkoser meg med serien! Jeg har ikke tid til å se utenom løpeøktene mine så jeg har derfor ikke kommet lenger enn halveis i sesong 1. En kan trygt si at langkjøring på møllen går raskere nå enn før jeg startet å se på serie mens jeg løper. Anbefaler virkelig SKAM!

Ukens skuffelse:
Jeg følger OOTD på instagram og ble helt solgt da jeg så den svarte fjærkjolen som nylig ble annonsert. Jeg henvendte meg i kommentarfeltet under kjolen og fikk svar at det var mulig å komme å prøve men ikke noe mer. Jeg har etterspurt 2 ganger hvor de holder til og hvilken dag som passer uten å få svar. I tillegg har jeg sendt mail uten å få svar. Akuratt det synes jeg var skuffende!

Ukens kollega:
Her må jeg få trekke frem Gjetrud! Hver vakt med deg er en fryd og jeg er så fornøyd med at Klokkarhagen satset på deg. Du inspirerer til å få ting gjort, du tar ansvar som gjør at dine medarbeidere har enorm tillit til deg og du er veldig flink til å se både pasientene og personalet! Du er med på alt som er gøy noe som gjør at en vakt sammen med deg alltid er en god dag på jobb!

Da tror jeg at jeg runder av her. Dersom du har noen tips til meg som jeg skal bruke i neste ukes innlegg så kom gjerne med dem. Ellers håper jeg at uken din har fått en fin start, det har hvertfall min. Mer om min fantastiske dag i går kommer her på bloggen i morgen! Ha en riktig fin tirsdagskveld.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Lisbeth
  Lisbeth

  Kjedelig med ootd. Mitt tips vil være å kontakte butikkene som selger merket. Kjøpte meg nettopp ett tutuskjørt ??

  1. juni 2016
  |Reply
  • Takk for tips, har sendt mail til monica@trendpartner og håper hun gir meg svar 🙂 Ha en fin torsag fine deg 🙂

   2. juni 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.