Skip to content

Vår 17 mai feiring!

Posted in Hverdagsliv

God onsdag og håper alle hadde en fin nasjonaldag i går, det hadde vi! Viser dere et lite bildedryss fra dagen vår.
IMG_1244
Vår 17 mai var fin og det var mye takket at vi fikk så nydelig vær spør du meg. Alt er mye kjekkere på en slik stor folkefest når været er fint. Alle som går i toget slipper regnfrakkene som skjuler de flotte festklærne, det er mye folk ute i gatene som ser på toget og ungene storkoser seg med leker ute. Selv om det ikke var den varmeste dagen tror jeg folk flest setter pris på sol og opphold. Vi stod tidlig opp for å unngå stress, vi hadde god tid før toget gikk. I toget lagte Rosktoppen mye lyd, håper det var mange som fikk med seg det 🙂 Etter toget gikk vi til farmor til Franki for mat og kake, fast tradisjon hvert år som er så koselig. Videre gikk vi opp i Loen for mer mat og mer is og noen leker. Det fine med å være i Loen er at alle har en plass å gå. Ulempen med at alle skal være i Loen er lite sitteplasser og en mister raskt oversikten. Jeg og Lykke hadde som vanlig konkuranse om å spise flest iser, vi måtte begge gi oss lenge før vi hadde tenkt, hehe. Etter litt leking i Loen var det tid for å kjøre meg bort til jobb før mine 3 fine feiret dagen videre med folketoget og kos hos søster av Franki. Her kommer et lite bildedryss fra vår nasjonaldag:
IMG_1246
IMG_1249
IMG_1256
IMG_1275
IMG_1274

Ønsker dere alle en riktig fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Marianne
  Marianne

  Kjempegøy å gå i Rosktoppen-toget i år. Hvordan er stemmen?

  Ha en fin dag
  M

  18. mai 2016
  |Reply
  • Syns og det var kjempegøy, jilt å lage liv når vi først går i tog 🙂 Stemmen var rusken, kjendte at jeg hadde vondt i halsen men det var det såå verdt! Takk for all hjelp eg fikk av deg, du var god å ha i toget! Ha en fin dag Marianne og takk for at du legger igjen kommentar her inne, det gjør meg så glad 🙂

   19. mai 2016
   |Reply
 2. Maria
  Maria

  Var kjekt i toget når noen tok initiativet på rop og sang! Lurer også på hvordan stemmen din er idag? ?
  Herlig med en 17. Mai uten regn! ?

  18. mai 2016
  |Reply
  • Ja veldig mye kjekkere å gå i tog når det er noe liv! Stemmen var rusken og vond men det var så verdt det! Deilig med sol ja! Kjekt du legger igjen kommentar her inne Maria 🙂

   19. mai 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.