Skip to content

Bursdagsfeiring!

Posted in Hverdagsliv

Hei til dere og god onsdag! I dag tenkte jeg å vise dere et lite bildedryss fra bursdagsfeiringene mine som har vært såå fine ♥
image

Søndag startet feiringen og vi hadde hele familien på kaffi og kake. Vi slo sammen min og Franki sin bursdag da det ikke er lenge til han fyller året heller. Vi dekket langbord og hadde mye god kakemat til kaffien. Ekstra kjekt er det å se hvordan alle ungene leker sammen, det gjør mamma og tante hjertet mitt godt 🙂
IMG_1571
IMG_1573
IMG_1585
IMG_1608
Mine 2 skatter som jeg lever og ånder for. Takk for at jeg er så heldig å få være mammaen deres ♥
IMG_1610
IMG_1612
IMG_1613
På selve dagen min som var på mandag inviterte jeg jentene til kveldsmat. Jeg gikk for tapas retter og koste meg på kjøkkenet hele ettermiddagen med å lage mat. Vi ble sittende lenge rundt bordet og hadde det virkelig hyggelig. Jeg fikk såå mye fint til bursdagen min, tusen takk alle sammen!! Det var en veldig fin bursdagsfeiring og jeg ser frem til å være i 20 årene et år til før jeg runder 30 år neste år. Da jenter, da blir det dunder og brak, hehe 🙂


Jeg må nesten runde av her da jeg skal avgårde på jobb. Ønsker dere alle en riktig fin onsdag, vi er midt i uken allerede, det går så fort! Det er snart helg og jeg gleder meg til å fortelle dere hva morsomt jeg skal ut på. Vi blogges!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.