Skip to content

DIY: Forny konsollbordet med litt farge!

Posted in DIY, and Interiør

Hei tirsdagskveld og beklager sen oppdatering fra min side. I dag tenkte jeg å endelig dele med dere mitt lille mini prosjekt som jeg hadde sist uke. Jeg svingte malekosten litt inne i gangen!
IMG_2091
Jeg vet ikke hvordan ideen kom til meg fordi jeg har ikke sett det noen sted. Men i mitt lille hodet fant jeg ut at det ville være fint med litt farge på konsollbordet vårt i gangen. Jeg har lenge gått «lei» av pynten og gangen generelt og hatt lyst å gjøre noe. Under ser dere bilde av hvordan det såg ut før:
IMG_2015
Bortsett fra alt rotet da så får dere hvertfall se hvordan det såg ut. Jeg har lenge vært glad i denne romantiske pynten i gangen men har rett å slett gått lei. Jeg ønsket litt farge og litt ny pynt. Fargen ble helt tilfeldig gul siden jeg hadde rester fra huskestativet som jeg malte for en kort stund siden. Dermed ble fargen til på det viset.
IMG_2018
Jeg hadde en ide` om å lage en annen form enn rektangel men som jeg nevnte i et tidligere innlegg så gjorde jeg dette når jeg egentlig ikke hadde tid. Jeg teipet bare enkelt opp og svingte malekosten. Jeg måtte male 3 strøk før jeg ble fornøyd med dekkevnen.
IMG_2088
Så rene linjer og så gøy med litt farge!
IMG_2089
IMG_2090
IMG_2093
Nytt teppe og den lille runde vasen ble kjøpt på LilleBille i Flekkefjord. Den store vasen er fra Halvorsen på Varhaug. Kahler lysestaken er fra Liv`s på Nærbø. Og sist men ikke minst er den flotte grønne planten fra mine 2 fine venniner – Gro & Rita ♥

Hva syns dere? Jeg ble hvertfall veldig fornøyd selv. Gøy med en forandring som i utgangspunktet ikke trenger koste noenting dersom du har malingsrester hjemme. Jeg får runde av her å komme meg i dysjen, sitter her nemlig svett og illeluktende etter 2 treningsøkter i kveld. Håper dere har hatt en fin tirsdag og er klar for en ny dag i morgen hva enn den måtte bringe for deg. Titt gjerne innom her i morgen også så klart, da blir jeg glad ♥

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Wow så fint Beate!!?Så kreativt og enkelt?

  22. juni 2016
  |Reply
 2. Siv
  Siv

  Blei kjempefint ? fin gulfarge??

  26. juni 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.