Skip to content

DIY: Fresh opp huskestativet!

Posted in DIY

Hei til deg og hei tirsdag allerede! Endelig er mitt siste prosjekt ferdig og jeg kan vise dere. I denne omgang var det huskestativet som fikk seg en sommeroppfriskning!
IMG_1925
Jeg har lenge kriblet etter et nytt prosjekt da jeg synes det er veldig kjekt å holde på med noe, spesielt på denne årstiden. Jeg koser meg når jeg får skape noe, gjøre noe gammelt om til noe nytt eller forbedre noe. Dette prosjektet ble til da vi har vært mye ute i hagen de siste ukene og jeg har sett på hvor slitt og kjedelig vårt huskestativ var. Selve huskene var svært falmet av solen og selve stativet har vi aldri behandlet og det såg veldig «tørt» ut.
Steg nr 1: Sprøytet med kraftvask.
IMG_1770
Det er alltid kjedelig å ta den «riktige» veien når det kommer til maling. Den «riktige» veien medfører ganske mye mer arbeid men til gjengjeld har en så mye igjen for det i ettertid. Jeg sprøytet inn hele stativet med kraftvask for å få vekk all smuss og dritt.
Steg nr. 2: Høytrykkspyle vekk smuss og dritt:
IMG_1772
Takk til Egil for lånet av høytrykkspyleren! Etter huskestativet tørket gikk jeg over med en grov kost som jeg fikk bort enda mer smuss og dritt. Fortsatt var det en god del grønske på stativet så jeg måtte gå over med 2 behandliger med et produkt for det også. Jeg får alltid veldig god hjelp på Fargerike Halvorsen på Varhaug og kan varmt anbefale dem til dere dersom dere skal i gang med et oppussingsprosjekt.

Etter disse prosessene kunne jeg starte å grunne. Jeg har 2 strøk med grunning på før jeg har malt 2 strøk med maling. Selve dissene har jeg sprayet med maling. Jeg bestemte gul fargen på selve stativet og Lykke fikk bestemme fargene til huskene. Slik ble resultatet:
IMG_1937
IMG_1939
IMG_1941
IMG_1937
Jeg er veldig fornøyd og syns det ble mye koseligere nå med litt farger. Hva syns dere?

Håper dere har hatt en fin tirsdag og at dere vil titte innom her igjen i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

8 Comments

 1. Rita
  Rita

  Knall fint:)

  14. juni 2016
  |Reply
 2. Mari
  Mari

  Kjempe fint,kjekt å friska opp litt me kjekke farger???

  14. juni 2016
  |Reply
 3. Gro
  Gro

  Så fint det blei Beate!?

  14. juni 2016
  |Reply
 4. Lise
  Lise

  Så fint det blei?? Du e så flinke å nyskapa ting?? Heldige Lykke og Felix som he så kreative mor?

  15. juni 2016
  |Reply
  • Takk Lise 🙂 Hb og tror at de har gleden av det ja 🙂 Klem

   15. juni 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.