Skip to content

Garderobe oppryddning.

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Det er allerede torsdag, ukene fyker avgårde. Sist uke fikk jeg ryddet godt opp i klesskapet mitt men har helt glemt av å vise dere før/etter bilder. Dersom du har et skap som burde vært ryddet håper jeg du hiver deg over det, følelsen etterpå er fantastisk!
IMG_1773
På bilde over kan dere se hvor kaotisk mitt skap var. Å enda verre er vell vanen min om å slenge klær over kommoden vi har tvèn på som under her:
IMG_1775
IMG_1774
I en travel hverdag er det svært ugunstig å ha slik uorden i klesskapet, en finner jo absolutt ingenting! Jeg ønsket meg færre klesplagg å heller kunne finne frem i klærne mine. Jeg ryddet sengen vår fri fra dyner og puter å kastet alle klærne mine på sengen. Jeg lagte en egen plass for alle klærne jeg skulle kvitte meg med og en egen for de jeg skulle beholde. Før jeg la klærne på plass igjen vasket jeg inni hver hylle og det føltes såå godt. Jeg fikk rensket bort mye klær jeg bare har oppbevart i skapet i tilfelle jeg skal gå med det en gang. Etter bretting og organisering ble skapet mitt seende ut slik som dette:
IMG_1779
IMG_1781
Ble det ikke oversiktelig og mye kjekkere å finne klær nå? Det synes hvertfall jeg! Det beste av alt er jo at jeg har klart å holde det slik i over en uke nå. Jeg fikk mye bedre oversikt, mer plass og syns det er enklere å finne klær jeg skal ha på meg. Skapet vårt er fra IKEA og foruten om at det er litt lite hengeplass er jeg veldig fornøyd med det. Treningsklærne mine har jeg i en egen kommode og syns det fungerer best. I drømmeland ville det vært fantastisk med eget walk in closet, DET måtte vært noe det! Det er lov å drømme. Enn så lenge fungere dette også helt godt.


Håper torsdagen deres har vært fin tross regnværet. Jeg har hatt en travel men kjekk torsdag, kan røpe at jeg har vært på «hjemme hos» besøk i dag og gleder meg nok en gang til å lage et nytt innlegg innen den spalten til dere. I morgen har jeg fri og har planlagt en datterdag sammen med Lykke, det gleder jeg meg til! En datterdag er at hun har fri fra barnehagen og får bestemme hva vi skal gjøre. Lykke har bestemt at vi skal bake boller, spise dem mens vi ser på en film som hun så hemmelig ikke vil røpe til meg. I tillegg vil hun vi skal reise til Wiig Gartneri for å hoppe på trampolinen der siden vi ikke rakk det sist gang vi var der. Etter Wiig Gartneri skulle vi spille et spill før vi skulle hente hjem lillebror ♥ Jeg gleder meg med andre ord til en veldig koselig dag sammen med henne i morgen.

Vi blogges mer i morgen dere. Ha en fin torsdagskveld. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.