Skip to content

God helg!

Posted in Hverdagsliv

Håper du har det fint enten du er på ferie, hjemme, på fest eller på hytta. Vi koser oss hvertfall på hytten og nyter fint vær!IMG_1223

Legger ved et gammelt bilde da opplastningen her på hytten går såpass seint at jeg ikke har tålmodighet til å vente på det. Dagen vår har vært veldig fin foruten om at båten vår ikke startet. Stakkers Felix som hadde gledet seg til å kjøre båt i dagevis. Vi har vært nede i Flekkefjord sentrum, vi hadde noen ærend der og i tillegg måtte jeg innom LilleBille å snope litt interiør, viser dere i neste uke.

Etter Flekkefjord var vi ute resten av dagen. Vi lukte, badet, hoppet på trampolinen og gikk en liten rusletur. Veldig fint å være sammen alle 4 på hytten! Jeg ville bare innom for å si hei, titt gjerne innom bloggen min i morgen. Ha en fin lørdagskveld videre! Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.