Skip to content

Helgens store begivenhet: Sommerfest!

Posted in Interiør, and New in

Hei og god helg! Jeg og mannen er i full sving for å forbrede til i morgen, da arrrengerer vi sommerfest. Tema er Flamingo og farger.
IMG_2114
Som dere kan se på bilde er tema Flamingo. Jeg falt pladask for denne plastfuglen hos Søstrene Grene og dermed bygget jeg videre på det som tema. Vi kjører papp og plastikk servise/bestikk og er så fornøyd med å ha dette også i flamingostil, alt er kjøpt på Søstrene Grene dersom noen av dere skulle lure på det. Jeg har mye å gjøre før den store kvelden i morgen men ville innom å si hei til dere. Nå venter jeg straks Gro som skal hjelpe til med noen forbredelser. Gleder meg til å vise dere mer bilder i morgen av både inne og uterommet!

I tillegg skal jeg prøve meg på en selvlaget blomsterkrans som jeg skal ha som hodepynt i morgen, den håper jeg blir så fin som jeg ser for meg. Vel jeg får hive meg rundt å få unnagjort litt. Ha en fin fredagskveld og titt gjerne innom her igjen i morgen om du vil se mer bilder fra forbredelsene til denne sommerfesten. Merker dere hvor gøy jeg synes slike ting er? Jeg elsker å stelle i stand slike fester som dette! Kommer solen i morgen kveld som de melder, ja da blir jeg superglad! Er noe ekstra kjekt å arrengere sommerfest når været står i stil med tema: SOMMER!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.