Skip to content

Jæren Sportssenter presenterer: Gledesløpet!

Posted in Treningsglede

I dag har jeg veldig lyst til å belyse dere om et veldig kjekt løp som skal være førstkommende fredag på Nærbø. En er aktiv, sosial og støtter en god sak, det kan da ikke bli bedre enn det?
IMG_1631
Jæren Sportssenter er et treningssenter som jeg stolt er en del av. Det holder til på Nærbø og drives av Mette Våland. Jeg vil påstå at vi kan tilby noe for alle da vi har et senter som byr på mange muligheter. I disse dager er vi aktuelle med gledesløpet som arrengeres for 2. gang. Det er flotte Christine og Silje som står i front for å gjøre dette mulig. Jeg er så heldig å fikk knipse noen bilder av dem og spørre dem litt ut i forhold til dette løpet.
IMG_1644

Hvordan kom ideen om å starte gledesløpet? 
Christine og daglig leder Mette hadde snakket om å få til et løp en god stund. Fokuset for løpet skal være som det ligger i ordet: glede! Slagordet til Jæren Sportssenter er følgende: «Kom og opplev gleden av å være i form» og det er nettopp dette vi ønsker å få frem også i Gledesløpet. I tillegg gleder vi andre mennesker ved at pengene som kommer inn får til en god sak.

Når er Gledesløpet? 
Fredag 10 Juni klokken 17.00 – 17.45.

Hvem kan løpe?
Absolutt alle! En kan gå eller løpe. Det er fra 10 år og oppover. Det er tillatt å gå med barnevogn.

Koster løpet noe?
Ja det koster 100 kr for voksen og 50 kr for de mellom 10-16 år.

Hva går pengene til? 
Pengene vi får inn i forbindelse med dette løpet går uavkortet til Barnekreftforeningen i Rogaland. I fjor fikk vi inn over 40 000 kr, noe som er helt fantastisk!

Hva vil dere si til dem som tror de ikke kan delta på dette? 
Ikke tenk, bare gjør det. Du kan velge å gå, løpe eller gjøre en kombinasjon. Dra med deg mannen, venninen eller et familiemedlem og gjør noe sammen. Dette er både sosialt, du får fysisk aktivitet og du støtter en god sak.

Hvor foregår Gledesløpet? 
Nede i Nærbø Sentrum. Selve «runden» er Formel 1 runden. Det er Nærbødagene når dette løpet foregår slik at det vil være mye liv i sentrum.

Er det noe annet dere ønsker folket skal vite? 
Ja vi ønsker at flest mulig skal melde seg på arrengementet via FB. I tillegg må de som skal delta komme ned å betale før selve løpet, dette skjer utenfor MX Sport på Nærbø og en kan melde seg på fra kl. 16.00 og frem til løpet startet. Etter løpet blir det servert frukt og drikke til de som deltar. Det vil også være premier å hente, blant annet medlemsskap, PT timer og sportsgaver fra MX – Sport Nærbø og G-Sport Klepp.

Kan en støtte dette løpet dersom en ikke har mulighet til å delta?
Ja det kan du! Hvem som helst kan sette inn valgfritt beløp på konto: 8516.10.01576 og merke overføringen med Gledesløpet.

Kom å bli med du også, dette blir veldig kjekt!

Håper vi ses?

Dersom du lurer på noe er det bare å kommentere under her så skal du få raskt svar.
IMG_1637
Sportslig hilsen fra Jæren Sportssenter

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.