Skip to content

London – I love you

Posted in Reise

Hei tirsdag! Tenkte å dele litt bilder og tekst fra turen vår til London som var nå i helgen. Anledningen var Surprisetur til Catrine som har fyllt 30 år for en stund tilbake.
IMG_1673
Jeg hentet Catrine på fredag ettermiddag klokken 16.30. Hun hadde pakket over det dobbelte av det min pakkeliste tilsa, men det hadde vi nok alle gjort dersom vi ikke ante hvor eller hva vi skulle ut på? Min kjære bror Stian hentet og kjørte oss innover å da vi nærmet oss Sola Flyplass forstod hun hvertfall at hun skulle fly. Catrine var flink til å ikke lure på for mye og gjorde det lett for meg å holde dette hemmelig på bilturen inn. Da jeg skulle sjekke oss 2 inn på Sola for så å gå opp på flyplassen ble det litt vanskelig. Det er nytt for meg at vi må scanne passet allerede i automatene ved innsjekk, jeg hadde ikke med hennes pass. Catrine sitt pass skulle komme senere da jeg ikke ville røpe om det var innland eller utland hun skulle til.
IMG_1651

Jeg ble fint nødt til å røpe at vi skulle til utlandet og at passet hennes var på veg inn til Sola. Vi satte oss ut i solen og koste oss med gode samtaler og kikket på alle menneskene som gikk ut og inn av flyplassen. Vi ble svært opphengt i et kjærestepar som var så søte til venstre for oss at hverken jeg eller Catrine merket noe til at Harald hadde stillt seg opp ved siden av henne. Da kofferten hennes startet å trille trodde hun først at noen forsøkte å stjele kofferten men slo det raskt i fra seg siden det var hennes samboer. Hun var i et lite sekund sikker på at han kun var budbringeren av passet hennes men da hun såg min mann i tillegg ble hun totalt satt ut! Det øyeblikket skulle jeg hatt på film ♥
IMG_1660
Vi koste oss med god drikke i baren før vi gikk ombord i flyet som skulle bringe oss til London. Vi bodde svært sentralt og på et veldig flott hotell. Fredagskvelden kom vi ned såpass seint at det eneste vi rakk var å gå å få i oss en matbit for å så lade opp til lørdagen.
IMG_1684
IMG_1679
Lørdagen hadde vi ulike mål, jentene gikk berserk i butikkene og guttene koste seg på brune puber. Perfekt for begge parter spør du meg! På kvelden pyntet vi oss og spiste særdeles god mat på en flott italiensk resturant. Det er rart det der hvordan slike «rammer» gjør det hele litt mer ekstra og romantisk, synes hvertfall jeg da. Etter nydelig 3 retters var det tid for byen i London, og la meg si det slik: den leverte! Vi storkoste oss med puber, nattklubber og endte til slutt opp på en blues mini konsert som var særdeles kult! London er desidert en av mine favoritt byer uten tvil!
IMG_1730
IMG_1743
IMG_1717
Til min beste Catrine: Dette var så kjekt å få gjøre for deg og jeg gleder meg allerede til neste tur vi to skal ha sammen med eller uten mennene. Du er et så flott menneske med et så stort hjerte og jeg føler meg heldig som kan si at du er min gode vennine! Denne turen kommer jeg til å leve lenge på og jeg digger at jeg/vi klarte å lure deg trill rundt og at du ikke hadde noen anelser. Jeg kunne skrevet et langt avsnitt her om hvor glad jeg er i deg men det skal jeg la være. Tusen takk for at du er du ♥
IMG_1752
Søndagen hadde vi nydelig vær og vi brukte også den dagen til endel shopping. I tillegg gikk vi til Covent Garden og kikket på alt det kulturelle som finnes der. Jeg fant ut at dette må være mitt 8. besøk i London og jeg føler enda at jeg har kun sett og opplevd en liten brøkdel. Denne byen blir en aldri lei rett å slett. Tenkte å lage et eget innlegg om shoppingen min fra London slik at dette innlegget ikke blir enda lengre enn det allerede er.

Jeg får runde av her. Håper dere synes det er kjekt med et minireferat fra turen vår. Det beste jeg sitter igjen med fra turen må være at Catrine ante ingenting og at vi fikk litt i pose å sekk. Både venninetur men også kjærestetur om dere forstår hva jeg mener. Ønsker dere en fin tirsdagskveld videre, vi blogges mer i morgen.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. catrine
  catrine

  Tusentusen hjertelig takk Beate for den kjekkeste turen og ikke minst overraskelsen 🙂 Utrolig kjekt å få oppleve London med gode guider 🙂 Glede meg allerede til neste gang, om det så e bare en tur te hyttå 😉

  8. juni 2016
  |Reply
  • 😉 Klem til deg vennen 🙂

   9. juni 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.