Skip to content

Min fine camera veske!

Posted in Hverdagsliv, New in, and Stilen min

Dagen min har mildt sagt flydd avgårde fra den startet klokken 06.15 å frem til nå, klokken er snart 23.00. Jeg hadde store planer om å endelig vise dere neste «hjemme hos» innlegg men det får vente til i morgen. Her kommer noen bilder av min nye camera veske.
IMG_2101
Hadde så lyst å vise dere hvor fin den er «på» den som bærer vesken, ikke bare et bilde av selve vesken. På søndag hadde jeg noen fine jenter på besøk i anledning byttekvelden. Jeg fikk Anne Dagny til å ta noen bilder av meg slik at jeg fikk vise frem vesken til en antrekk. Jeg er så fornøyd med den!
IMG_2095
IMG_2101
Ellers må jeg få takke dere som leser bloggen min for alle fine kommentarer jeg får her inne. I dag fikk jeg kommentar nr. 500! Dere skal vite at jeg setter stor pris på kommentarene deres og svarer dem alle. Syns det er en fin måte og ha en form for dialog med dere. Ikke vær redd for å fyre løs i kommentarfeltet dersom dere lurer på noe, har ønske om et konkret innlegg o.l. Det hadde bare vært kjekt. Dette blir et kort innlegg da jeg snart får komme meg i seng og lade opp til en ny dag i morgen. Håper dere har hatt en fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Lise
    Lise

    Flotte camera veske, te ei flotte dama???

    24. juni 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.