Skip to content

Min nydelige gyngestol!

Posted in Interiør

Hei til deg! I dag tenkte jeg å dele bilder av min nydelige gyngestol som jeg med tungt hjerte har lagt ut for salg på Finn.no.
IMG_1778
Jeg er i ryddemodus om dagen. Jeg og Lykke har hatt et prosjekt på hennes rom hvor vi jobber med å rydde bort leker som ikke lekes med og kaste leker som er ødelagt/mangler deler. Jeg ser at Lykke også har problemer med å kvitte seg med ting slik som meg så vi jobber begge to med dette. Jeg tok meg selv i snakke fonuftig til henne om hvorfor vi ikke har plass til alt og kan samle på alt. Jeg begynte å tenke på meg selv og ALT det jeg ikke klarer å kvitte meg med. Det første som slo meg var denne nydelige gyngestolen! Den kjøpte jeg for 6 år siden på gjenbruken på Nærbø etter lang jakt etter en stødig og ikke for gammel gyngestol. Den har hatt stor glede på begge barnerommene mens de var små men har nå for en stund stått på gjesterommet. Jeg har ikke plass til denne men jeg har tenkt at enten Lykke eller Felix vil ha glede av denne en gang i fremtiden. Så i det jeg snakket til Lykke om dette tema ble jeg nødt for å snakke litt til meg selv også. Så i dag dere, da har jeg tatt den frem og sett mye på den. Jeg måtte ikke tenke for mye, jeg tok raskt noen bilder av den å la den ut på Finn.no. Dette gjorde jeg med et tungt hjerte for dette er en stol jeg synes er såå fin!
IMG_1776
Skulle du være på jakt etter en gyngestol eller tilfeldigvis kjenne noen som leter etter en slik så gi dem et lite vink. Finn annonsen finner dere på finnkoden: 77173159.


Ellers har jeg hatt en fin onsdag så langt. Jeg har hatt besøk, fått unnagjort en kort løpeøkt, ryddet i klesskapet og fått gjort en del husarbeid. Nå er det straks kveldsvakt for min del så da får jeg runde av her. Ønsker deg som leser en riktig fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.