Skip to content

Min torsdag i bilder

Posted in Hverdagsliv

Hei og god kveld! Det er nå lenge siden jeg delte flere bilder gjennom en dag så tenkte at det kunne passe seg. Jeg har hatt en fin fridag og setter pris på hverdagen med alt den gir oss ♥
IMG_1923
Jeg og ungene hadde en lang morgen hvor vi slapp å kave oss ut dørene for å levere i barnehage og alt som følger med. Vi hadde frokost hjemme og ungene lekte litt hver for seg før vi gikk til barnehagen. Etter barnehagelevering reiste jeg ned på trening å møtte gode Christine. Jeg var på treningstimen hennes som heter Tuff Stuff og tok mange bilder der som jeg skal lage et innlegg av som kommer på søndag!
IMG_1861
Etter trening var jeg kjapt innom Kiwi for å handle før jeg måtte hive meg i dusjen. Til lunsj kom min beste Maya på besøk og vi skravlet oss bort som vanlig. Se på den gode lunsjen vi lagte sammen da: Det trenger hverken være avansert eller smake dårlig for å spise sunt. Tvert i mot!
IMG_1920
Mens Maya var hos meg stekte jeg pannekaker som skulle være med på sommeravsluttning i Rosktoppen barnehage. Lykke er snart skolejente slik at hun fikk diplom og fine ord av hennes ped.leder. Fint vær, glade barn, sinnsyk godt koldtbord og god stemning der altså.
IMG_1923
Slik gikk jeg kledd i dag. Kjole fra Milk Copenhagen, ny jakke fra London, veske & sko fra H&M.
Etter barnehagefesten fikk Felix for seg at han skulle ned til bestefar. Felix ringte ned og det passet med et besøk. De skulle videre til Hellvik til min søster og Felix ble like gjerne med dem. Da jeg kom hjem startet meg og Lykke opp med et nytt prosjekt vi har sammen.
IMG_1926
Gulfargen har jeg valgt. De to andre fargene har Lykke valgt. Dette er et prosjekt som vi to har sammen og jeg gleder meg til å vise dere resultatet! Et lite hint: Det er et uteprosjekt 🙂
IMG_1927
Etter legging av unger ble jeg sittende med dataen litt her i tv stuen vår. Ser på bilde nå at klokken vår har stoppet, det må jeg får gjort noe med. Resten av kvelden går til å brette klær som dere ser og vente på mannen som straks kommer hjem fra trening. Jeg har hatt en veldig fin torsdag og kjenner at jeg setter stor pris på fordelene ved turnuslivet. Gjør liksom ingenting å arbeide helg når en har fri midt i uken før og etter arbeidshelg 🙂 Klikk dere gjerne innom bloggen min i morgen, da tenkte jeg å vise dere mine kjøp fra London. Ha en finfin torsdagskveld dere.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.