Skip to content

Mitt Sommerfest antrekk

Posted in Stilen min

Hei og god lille lørdag til alle mine lesere! Tenkte å dele med dere antrekksbilder fra sommerfesten. Jeg gikk for hvit kjole, hvite sko og hjemmelaget blomsterkrans for anledningen.
IMG_2151
Denne kjolen ble med meg hjem fra Spania tidligere i år. Den er fra Mango og jeg er så glad for at jeg kom over den! Den er så fin og passer så godt nå som det er sommer! Skoene kjøpte jeg på DNA M44 og er så fornøyd med dem!
Jeg har alltid hatt lyst å prøve meg på å lage blomsterkrans til håret og jeg slo til på lørdag. Som vanlig gjest i en annen fest hadde jeg nok følt at det ble litt mye men som vertinne i eget hus synes jeg det passet fint for anledningen. Takk til kjære Maya som tok bildene av meg like før gjestene kom!
IMG_2150
IMG_2156
IMG_2149
IMG_2152
IMG_2157
Tok litt bilder undervegs når jeg lagte blomsterkransen så tenkte jeg kunne lage et eget innlegg utav det. Det var veldig enkelt og håper noen av dere lesere kommer til å prøve å lage dette. Jeg skal garantert lage det igjen til en passende anledning.


Jeg har akkuratt unnagjort dagens løpeøkt og er nå i gang igjen med løpeprogrammet mitt uke 1. Formen er stigende men kjenner det sitter litt igjen i halsen så det passet meg bra med en rolig start i dag. Nå skal jeg få unnagjort litt husarbeid, få i meg litt mat og hoppe i dusjen før det er jobb i kveld. Håper dere har en fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Me fare for å gjenta meg sjøl, fytti så flotte du e:) å så kreative, blir glad av å se ditt blide ansikt! ?

  29. juni 2016
  |Reply
  • Tuusen takk Mari for så fint kompliment 🙂 BLir glad av dine gode ord eg 🙂 Ha en fin torsdag og takk for alle spor du legger igjen her inne 🙂 Klem

   30. juni 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.