Skip to content

My Malene Birger Camera Bag

Posted in New in

Hei til dere fra hytten! Det er endelig helg og håper dere har en god en i vente. I dag har jeg veldig lyst til å vise dere min nye veske som jeg bruker til cameraet mitt.IMG_2034

Helt siden jeg kjøpte mitt nye speilrefleks camera har jeg lett etter en veske som jeg kan bruke til det. Jeg var på jakt etter noe annet en de typiske veskene de selger på fotobutikker. Via nettet ble jeg forelsket i denne nydelige vesken fra merke Malene Birger og var helt solgt da jeg såg den. Den var desverre utsolgt i ALLE nettbutikker som jeg klarte å finne. Da jeg var i London nylig trasket meg og Catrine etter denne over alt! Da jeg ikke fant den i London heller holdt jeg på å gi opp å klare å finne den og vurderte å kjøpe brukt på Finn.no. Jeg kikket tilfeldigvis innom Nelly en dag og der hadde de fått den inn igjen.
IMG_2036
Jeg er så fornøyd med den. I tillegg til å romme camera mitt får jeg plass til mobil og nøkler også, med andre ord kan jeg bruke den som veske også. Var den ikke fin? Dette var min gave til meg selv fra feriepengene ♥ Nå slipper jeg å la camera mitt ligge å slenge i en stor veske eller ha det med meg over skulderen. Jeg har alltid hatt med meg camera mitt rundt over alt, også før jeg startet bloggen. Denne kommer med andre ord til å blir brukt nesten daglig.


Jeg får avrunde her og nyte fredagskvelden sammen med min kjære. Det blir godt med en koselig helg på hytten nå, jeg gleder meg til å bare være sammen alle 4 i morgen å gjøre akkuratt det barna ønsker. Ønsker dere en fin kveld videre. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.