Skip to content

My shopping in London

Posted in New in, Reise, and Stilen min

Hei og God fredag! Tenkte å vise dere hva jeg handlet med meg hjem fra London. Jeg er veldig fornøyd og har funnet plagg som jeg vet jeg kommer til å bruke mye.IMG_1693

Det har gått mer og mer opp for meg at det er dyrt å kjøpe billig i form av at jeg har handlet billige overdeler fra H&M for å kun bruke dem noen få ganger fordi de ikke holder fasong vask etter vask. Jeg har rett å slett gått lei av å kjøpe klær som kun kan brukes få ganger pga kvaliteten. I London var jeg svært bevisst på dette og klarte å la være å kaste meg over de billigste kjedene for å få mye for pengene. Før kunne jeg gå crazy inne på Primark men i denne omgang var jeg ikke innom engang. Jeg fokuserte på litt mer kvalitet og heller færre plagg. I tillegg har jeg blitt mer og mer glad i base plagg, enkle plagg som en kan bruke sesong etter sesong. Jeg og Catrine gikk mildt sagt crazy på butikken COS! Det var absolutt ikke meningen at jeg skulle shoppe såpass mye som jeg gjorde men jeg kunne ikke la være da jeg fant den ene favoritten etter den andre inne på den butikken. Men nå skravler jeg meg bort her, det var mine kjøp fra London jeg skulle vise dere og de kommer under her:
IMG_1758
Dette er en kjole fra merke COS og jeg digger den! Den er blitt brukt 2 ganger allerede etter at den ble min. Veldig myk, fin på og sommerslig.
IMG_1759
Jeg har jaktet her hjemme etter en bomber jacket uten å finne den. Jeg prøvte ganske mange før jeg endelig fant denne på butikken River Island. Den satt veldig fint på og jeg vet at denne kommer til å bli mye brukt!
IMG_1760
Denne toppen var så søt at jeg måtte ha den med meg! Den kjøpte jeg hos butikken A other stories (usikker om jeg skrev det riktig).
IMG_1761
Min gule skatt! Jeg siklet etter denne etter at bloggeren Eirin viste den frem. Jeg var nær å klikke den hjem via nettet men klarte å vente til jeg fikk prøve den. Jeg kjøpte den ikke ved 1. anlendning i London heller men da den hang der på flyplassen var jeg solgt!
IMG_1762
Basic t-skjorte fra A other stories, veldig comfy på!
IMG_1763
Min første bukse fra Zara! Gleder meg til å bruke denne mye fremover selv om jeg tror det skal mye til for å danke ut LEE buksen min som favoritt!
IMG_1764
IMG_1766
IMG_1765
3 basic t-skjorter fra COS. Jeg måtte ha dem alle, 1 hvit, 1 mørk blå og 1 svart/hvit. Jeg var så sikker på at jeg kom til å angre dersom jeg ikke slo til på dem så da ble det slik.
IMG_1768
Jeg har lenge siklet etter en hvit regnjakke. Da Malin kom i bursdagen min sist uke ble jeg enda mer ivirig etter å finne en til meg selv. Heldigvis kom Catrine over denne flotte og jeg slo til umiddelbart! De hadde denne i knall gul også men her styrte fornuften meg slik at jeg gikk for 1 jakke.
IMG_1767
Svart topp med knytting bak fra COS. Denne var veldig fin på og kan brukes til det meste.
IMG_1686
Jeg er veldig fornøyd med min shopping i London. Alle plaggene jeg kjøpte er plagg jeg trenger og plagg som jeg vet jeg kommer til å bruke om og om igjen uten å gå lei. Å komme hjem med så mange fine plagg førte til at jeg ble veldig motivert til å renske opp i klesskapet mitt. Jeg har såå mye plagg liggende som jeg ikke bruker lenger, da er de egentlig bare i vegen. Å rydde i klesskapet mitt får være et mål i løpet av nærmeste fremtid og muligens inviterer jentene på byttekveld, hva sier du Catrine? Catrine er så flink til å tenke gjenbruk via byttekvelder. Da samler hun en gjeng som alle har med seg klær de ikke lenger bruker for så å se om andre kan ha glede av dem i stedet. Genialt!

Jeg får runde av her. Håper du liker at jeg lager slike innlegg som dette etter en shoppingtur. Dersom det er kjedelig, let me know. Ønsker dere alle en riktig fin dag og fin helg! Har du ikke planer i ettermiddag synes jeg du skal delta på Gledesløpet som arrengeres nå klokken 17.00 i dag. Gå eller løp for en veldig god sak. Nå venter arbeidshelg på meg så jeg får komme meg avgårde.

Beate

Blogglistenhits

6 Comments

 1. Catrine
  Catrine

  Alltid kjekt med byttekvelder! Har allerede en søppelposer som venter til neste byttekveld???

  10. juni 2016
  |Reply
  • 😉 Kos deg i Oslo vennen 🙂

   10. juni 2016
   |Reply
 2. Lise
  Lise

  Ååh så møje flott du hadde handla deg???

  12. juni 2016
  |Reply
  • Enig 🙂 Ha en fin mandag Lise 🙂

   13. juni 2016
   |Reply
 3. Karoline
  Karoline

  Hvor er regnjakka fra? 🙂

  6. september 2016
  |Reply
  • Hei Karoline 🙂 Den kjøpte jeg på Topshop. Klem

   7. september 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.