Skip to content

Photo Booth med gode venner!

Posted in Hverdagsliv

Dere får tåle litt Sommerfest spam her på bloggen, håper det går bra. I dag tenkte jeg å dele noen av de kule Photo Booth bildene. Bakgrunnen var svært sommerslig og festlig, den ser dere under:
IMG_2128
Jeg hadde veldig lyst å lage litt gøy utav en Photo Booth på sommerfesten vi hadde. Jeg undersøkte litt i forhold til bakgrunner men det ble fort veldig dyrt. Jeg fikk derfor en god ide og IKEA var alt jeg trengte. Jeg fant et sommerslig stoff som de selger i metervarer. Kjøpte 2,5 meter av det og tok med hjem. Vi spikret det enkelt opp på husveggen og jeg syns det ble et kjempe dekorativt bakteppe til en kul fotovegg. Den kostet meg i tillegg bare 120 kr, ekstra gøy.

Til en slik Photo Booth kan jeg virkelig anbefale butikken TGR både i Sandnes (Vågen) og i Stavanger her i området. Der har de mye gøy av briller, barter og annet morsomt til slike formål som dette. I tillegg fikk jeg låne litt parykker og div på arbeid. Jeg hadde også liggende litt selv og i fra andre anledninger vi har hatt dette. Syns det ble et godt utvalg for oss å boltre oss i, det ble hvertfall MYE latter og nesten urinuhell på samtlige for å si det slik 😛

Vi hadde Quiz på Sommerfesten og delte gjengen inn i 4 lag. Under får dere se lagbildene:
IMG_2205
IMG_2206
IMG_2209
IMG_2210
IMG_2189
Det siste bilde er av min kjære bror Stian og kompisen Asbjørn som måtte gå før quizen startet. Måtte bare legge ved det bilde også! Så enkelt kan med andre ord en Photo Booth være. Jeg garanterer hverfall mye latter, kjekke bildeminner og gode øyeblikk ved å stelle i stand noe slikt på en fest. Så gøy!


Tenkte å dele bilder av mitt antrekk fra sommerfesten med dere i morgen. Ønsker dere alle en riktig fin tirsdagskveld. Nå venter en god dusj og nylaget CottegeCheese rundstykker på meg før det er sofakos med mannen. Vi skrives i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.