Skip to content

Slik er jeg og sånn er det

Posted in Hverdagsliv

Hei Onsdag og hei til deg!
IMG_1676
På skolebenken var jeg.. Jeg var nok det flere vil kalle for skoleflink. Dette har sammenheng med at jeg er veldig målbevisst og når jeg gikk inn for å gjøre det bra på skolen så ble det ofte slik. Da jeg tok hjelpepleien var jeg i overkant for seriøs. På allmenn påbygg og sykepleie studie jobbet jeg for mye utenom til at jeg kunne fokusere på topp karakterer og det var også helt greit.

På jobb er jeg..  Ansvarsfull og omsorgsfull tror jeg er 2 ord som dekker det.

På trening er jeg..  Fri og glad. Det er min desidert beste egentid og jeg får så mye energi av å trene. Som instruktør håper jeg at medlemmer opplever meg som en positiv og motiverende, det er hvertfall det jeg ønsker å være.

På fest er jeg.. garantert i nærheten av saltstenger. Jeg er en person som liker godt å føre en god samtale men liker også å danse å leke at jeg kan synge.

I barnehagelevering er jeg.. Opptatt av å få ønsket mine 2 små en riktig fin dag og få en klem. Deretter oppleves jeg nok som stresset eller travel og det har sammenheng med at jeg enten skal på jobb, trening eller en annen avtale.

På butikken er jeg.. Fokusert. Jeg har alltid handleliste og er opptatt med mitt. Jeg er dårlig på tørrprating på butikken, mye mulig fordi jeg som regel har litt begrenset med tid. Jeg kan gå på butikken til alle døgnets tider, med eller uten sminke og samme hvilken bekledning. Jeg foretrekker best når jeg stor handler torsdag eller fredag, da slipper jeg å gå innom butikken flere ganger enn 1 gang per uke.

I telefonen er jeg.. Som regel kort. Snakker jeg med Gro eller min kjære tante derimot er det ofte en lengre samtale. Men jeg foretrekker heller å ringe enn å tekste.

På sms er jeg.. Relativ kort her også. Som nevnt over er det som ofte enklere å ringe.

På facebook er jeg.. Lite aktiv. Dersom jeg publiserer noe er det relatert til enten Lørdagstoddlerne eller at jeg deler link til bloggen min. Ingen tvil om at det er et sosial nettverk som gjør at en når ut til mange.

På Instagram er jeg.. Ofte innom, jeg liker veldig godt insta. Jeg finner mye inspirasjon der og liker den gode miksen mellom interiør, mat, trening og hverdagliv. Selv legger jeg nok ut 2-3 bilder i uken. På Instagram heter jeg beatenilsenlode.

Som mamma er jeg.. Opptatt av å være tilstedet for barna og være delaktiv i det de bryr seg om. Jeg er nok også en streng men også snill mamma.

Som vennine er jeg.. Lojal og omtenksom.

Hjemme alene er jeg.. Jeg har ingen problemer med å være hjemme alene, kan inni mellom sette veldig pris på å få være helt alene en hel kveld.

På bloggen er jeg.. Meg selv men det er klart det blir på et overfladisk plan da jeg er opptatt av å klare skille blogg og privatliv. Bloggen min har som hensikt å være et sted en kan bli glad, inspirert eller motivert.

Når det kommer til husarbeid er jeg..  Opptatt av husarbeid ikke skal gå på bekostning av for mye. Helt greit for meg at det ikke er skinnende rent i alle rom til enhver tid, det er jeg ganske avslappet til faktisk. Livet er så mye mer en et støvfritt hjem.

Ønsker DEG en riktig fin onsdag! Jeg skal opp til Lyefjell til beste Gro før det er kveldsvakt på jobb.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.