Skip to content

Sommerfest: Uteområdet!

Posted in Interiør

Er det noe jeg elsker så må det være å stelle i stand slike fester som dette! I år gikk vi for partytelt og synes det ble svært koselig ute.
IMG_2131
Vi var svært heldige med været! Etter fredagens regndag var jeg svært glad over opphold og noe sol på lørdagen. Franki kjøpte partyteltet på lørdagen da vi forstod at vi kunne være en del ute siden temperaturen var fin. Jeg er så glad for at vi gikk for telt, det hører liksom sommerfester til! Tema for sommerfesten var som tidligere nevnt : sommer, farger og Flamingo. Viser dere et stort bildedryss:
IMG_2122

IMG_2123

IMG_2124

IMG_2126

IMG_2129

IMG_2130

IMG_2132

IMG_2133

IMG_2134

IMG_2135

IMG_2131

De flotte blomsterpottene er fra Wiig Gartneri, såå fornøyd med dem! Store deler av hagemøblene våre er fra IKEA foruten om sofagruppen. I tillegg til 2 spisebord i hagemøbler tok vi ut spisebordet vår slik at vi hadde 3 bord. Vi fikk presset inn rett under 30 personer i teltet og var godt fornøyd med at vi fikk såpass mange samlet under maten.

Ellers er som nevnt det meste av pynten fra Søstrene Grene. Denne gangen fikk vi låne kjøleskap fra familien som vi hadde ute på terassen til oppbevaring av drikke. Det ble godt mottat av gjestene og jeg er glad for at vi hadde tenkt på det.

Festen var kjempegøy!! Eneste som er synd er at kvelden går så fort og en føler ikke en rekker å snakke nok med alle og enhver. Tusen takk til alle som kom og gjorde denne kvelden så kjekk. Jeg må nesten få nevne kommentaren til vår kjære Arild: «For noen flotte venner dere har!». Jeg er så enig med deg Arild!

Jeg har tatt flere morsomme bilder som jeg kommer til å lage et eget innlegg om. I tillegg kommer det antrekkspost fra mitt antrekk også på bloggen i løpet av uken. Kjekkere for min del å dele det litt opp så blir det til flere kjekke innlegg.

Ønsker dere en riktig fin søndagskveld videre fine dere. Ha en fin ukesstart i morgen.

Beate

Blogglistenhits

 

6 Comments

 1. Lise
  Lise

  Så fint du hadde pynta! Håpe dokke hadde en fine fest?☀️

  26. juni 2016
  |Reply
  • Takk, gøy med slike fester 🙂

   28. juni 2016
   |Reply
 2. Tone
  Tone

  Fytti så stiligt! De æ goe 🙂

  27. juni 2016
  |Reply
 3. Ane
  Ane

  Elske dei kvite store stolane !??

  27. juni 2016
  |Reply
  • JA, Enig 🙂 Ha en nydelig tirsdag Ane 🙂

   28. juni 2016
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.