Skip to content

Surprise weekend til beste Catrine!

Posted in Reise

For en stund tilbake siden fylte min kjære vennine Catrine 30 år. Gaven fra meg var en liten ramme med en tekst: Hold av helgen 3-5 juni, da er du mi ♥
IMG_0546
Jeg måtte gjøre noe spesielt for henne. Hun er veldig spesiell for meg. Catrine har blitt en av mine aller nærmeste venniner og da hun skulle fylle 30 år var det helt klart at jeg måtte gjøre noe utav det. Jeg skrev et lite stykke på et ark som jeg rammet inn. Jeg husker ikke nøyaktig hva som stod men det var at helgen 3-5 juni var hun min og at hun ikke kom til å få vite noe som helst! Hun måtte ordne fri fra jobb og sette av hele helgen.

På mandag i denne uken gav jeg henne pakkelisten som såg slik ut:

 • toalettsaker
 • 1 sett joggeklær + sko
 • 1 sett finklær
 • Reiseantrekk: Jobbklær (hun jobber på butikk og kler seg derfor deretter)
 • 1 sett ekstra jobbklær til søndagen.
 • trillekoffert, ikke bag
 • sminkepung
 • Du hentes fredag kl 16.30 hos deg!

Svaret jeg fikk var: «Wæææææææ glede meg :)»

Dette er noe jeg har gledet meg til i lang tid! Jeg har holdt dette hemmelig for så mange for at dette skal blir en fullstendig overraskelse. Jeg gal gleder meg til å se hennes reaksjon og ikke minst gleder jeg meg til å tilbringe en hel helg sammen med beste Catrine! Dersom du vil vite hvor hun ender opp må du nesten klikke deg inn her på bloggen i morgen. Jeg kan ikke røpe noe i dag da jeg vet 100% at Catrine kommer til å lese bloggen min i dag for å forsøke å fiske etter noen ledetråder! Jeg vil med dette bare ønske dere en riktig GOD HELG! Jeg er ikke i tvil om at min blir superfin!!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Gro
  Gro

  Kos dere masse???

  3. juni 2016
  |Reply
 2. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Kos dokk, så utrolig kjek gave ??

  5. juni 2016
  |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.