Skip to content

Treningbuksa er byttet ut med kosebuksa

Posted in Hverdagsliv

Hei søndag og hei til dere! I dag er treningstighsten byttet ut med kosebuksa.
IMG_2249
Beklager fraværet mitt i går men tiden strakk desverre ikke til. Vi holdt på med forbredelser til kvelden hele dagen. I dag er det søndag og selv om jeg skulle ønske at jeg kunne snøre på meg joggeskoene i kveld må jeg stå over. Jeg er blitt vond i halsen og kjenner at jeg ikke er helt frisk. Det siste jeg ønsker er å bli verre så enn så lenge får jeg ta det med ro.

Jeg har ikke hatt mulighet i uken som gikk å finne tid til å lage et treningsinnlegg til dere, så i dag blir det rett å slett ingen treningsglede her inne på bloggen. Håper dere har forståelse for det og jeg lover å komme sterkt tilbake neste søndag!

Jeg ville bare titte en liten tur innom for å si hei egentlig. Resten av dagen skal jeg være sammen med min fine familie! Vi har allerde hatt bursdagsfeiring for pappaen i huset som fyller året i dag! Gratulera med dagen min kjære Franki, jeg elsker deg så mye og er så glad for at du nettopp er den du er!

Siden jeg ikke fikk tid i går til å vise dere bilder fra Sommerfesten vår, kommer de senere i kveld. Vi ses om ikke så lenge ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.