Skip to content

Uke 22

Posted in Hverdagsliv

Hei blåmandag for min del! Vi kom hjem veldig seint i går og det merkes i dag! Heldigvis har jeg fri fra jobb. London var såå bra, tenkte å lage et eget innlegg om det. Nå kommer ukes oppsummeringen fra sist uke.
IMG_1676

Ukens høydepunkt:
Bursdagen min på mandag uten tvil! Men London må også nevnes, lever lenge på den turen!

Ukens måltid:
Lørdag kveld hadde vi bordbestilling på en flott italiensk resturant som vi fikk anbefalt av hotellet. Maten var rett å slett nydelig! Hyggelig atmosfære, nydelig mat med god drikke til og ikke minst veldig jordnære mennesker som drev stedet.

Ukens jentekveld:
Min bursdag! På kvelden kom jentene mine på kveldsmat og det ble en slik hyggelig kveld. Den kvelden lever jeg lenge på ♥

Ukens shopping:
Ja det ble en del shopping i London, tenkte å lage et eget innlegg til dere om hva jeg handlet med meg hjem.

Ukens lunsj:
Vi hadde mye god lunsj i London men den beste var faktisk hos Joe & Juice for min del, jeg elsker både maten og shakene de serverer der!

Ukens favoritt butikk:
Uten tvil COS!

Ukens nedtur:
I natt på flyplassen tok en annen dame min koffert. Heldigvis forstod vi raskt at det var ei som hadde tatt feil koffert da vi stod igjen med en annen dame sin. Vi søkte damen opp og fikk ringt henne, hun måtte snu og det hele ordnet seg.

Ukens takknemelighet:
Kan ikke la være å nevne at jeg er SVÆRT takknemlig for at jeg har så flotte, jordnære, lojale og omtenksomme venniner! I tillegg må jeg nevne Svigermor som har passet barne hele helgen for oss når vi var bortreist. Takk!

Ukens fineste gjensyn:
Uten tvil i natt da vi kom hjem til barna! «Heldigvis» våknet Lykke slik at vi begge fikk gitt henne en stor klem og si hvor glad vi er i henne.

Ukens beste dag:
Vanskelig da sist uke var usedvanlig fin og innholdsrik! Det blir umulig å skille så det må bli mandagen og lørdagen. Mandagen pga min bursdag og lørdagen i London var svært fin ♥

Ukens spontane:
Mye spontant i London som kunne nevnes her men tenkte å trekke frem torsdag ettermiddag. Vi kom hjem fra jobb og hadde ingen planer. Eller det vil si, jeg burde vasket litt og pakket før avreise fredag. MEN det var nydelig vær og vi inviterte helt spontant til bading i hagen. I tillegg kom en annen nabojente også opp i hagen og det er slike hverdager som er såå fine synes jeg! Bare være sammen, se ungene storkose deg og nyte at sommeren er her!

Ukens romantiske:
London ble ikke bare venninetur men også kjærestetur! Så viktig å få være kjærester i en travel hverdag.

Ukens utfordring:
Tiden. På sommeren vil jeg få inn enda mer i løpet av 1 dag og jeg merker at tiden strekker ikke alltid til. Sist uke ble det i tillegg lite søvn fordi jeg hadde så mye jeg skulle ordne. Jeg gleder meg til en litt mer vanlig uke og litt mer søvn i den som kommer.

Ukens spenning:
Ingen tvil, fredagens spenning overfor mi kjære Catrine som ikke ante noen ting! Jeg sov dårlig natt til fredag fordi jeg var så spent på hennes vegne. Det var såå kjekt å overraske henne på denne måten, mer om dette i et eget London innlegg tenkte jeg.

Ønsker dere alle en riktig fin ukesstart.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.