Skip to content

Uke 23

Posted in Hverdagsliv

Hei til deg og hei til enda en ny uke! Det nærmer seg ferie for skoler og for dem som skal ha tidlig ferie, et tegn på at tiden går så veldig fort. Uken som gikk var veldig fin og tenkte å oppsumere den som vanlig i mandagsspalten min.
image

Ukens høydepunkt:
Dette er alltid det vanskeligste spørsmål å svare på siden det som regel er vanskelig å trekke frem bare et i løpet av en hel uke. Likevel må det nok være å ta del i Lykke sin barnehageavsluttning på torsdag. Stolt, rørt og takknemlig for henne. Hun er avgangselev og fikk diplom med fine kompliment fra barnahagen. Tenk at jenta mi snart er skolejente ♥

Ukens gjensyn:
Min kjære Maya! Jeg er blitt så vandt til å ha henne i hverdagen min at det er rart å ikke se henne ukentlig. Vi fikk til hele 3 «dater» sist uke, så kjekt å ha henne i livet mitt!

Ukens treninger:
Jeg er inne i en rolig uke på løpeprogrammet mitt. Selv om det er litt rart å kun løpe 3 km per økt så har det vært veldig godt og med tanke på at jeg har så mye mer tid til overs! Den beste økten hadde jeg på torsdag da jeg endelig var på Tuff Stuff timen igjen.

Ukens spontane:
På fredag kom Maya bort for å hente noe hun hadde glemt dagen før hos meg. Hun spurte hva jeg skulle og da jeg sa at jeg måtte bort i banken på Bryne hev hun seg på. Det ble en spontan shopping date og lunsj date som var veldig hyggelig!

Ukens bursdagsgave på etterskudd:
Det ble mye Maya her nå men hun var en stor del av min forrige uke så da får det bli slik. Da vi var på Bryne turen vår på fredag overrasket hun meg med bursdagsgave som hun hadde tenkt ut. Jeg fikk en nydelig sminkeveske fra Lulu`s ♥

Ukens intiativ:
Jeg har endelig fått ryddet godt opp i klesskapet mitt og ble inspirert til å invitere jentene til byttekveld hjemme hos meg.

Ukens DIY prosjekt:
Det ble nesten helt ferdig søndagskveld, gleder meg å vise dere ferdig resultat i løpet av kort tid.

Ukens beste måltid:
Koldtbordet i Rosktoppen barnehage på sommeravsluttningen. Alle tar med 1 rett, dette fordeler barnehagen på forhånd, hvem som tar med kald, varm o.l. Det ble DET koldtbordet utav alle de utrolige gode matrettene.

Ukens fornuftige:
Jeg har lenge sett at terminbeløpet mitt som trekkes på lånet har sunket som følge av lav rente. Jeg har tenkt en liten stund at det bør jeg gjøre noe med uten å gjort det. På fredag da jeg var innom banken min økte jeg terminbeløpet mitt og er fornøyd med at jeg endelig fikk dette unnagjort.

Ukens kjøp:
Jeg har handlet meg en nydelig camera veske fra Malene Birger som jeg fikk hjem i posten på fredag. Dere skal selvfølgelig få se den.

Ukens to do avkrysset:
Sist uke kunne jeg krysse av 3 kryss på min to do list. Hver og et kryss føles veldig godt. Nå gjenstår bare et kryss før jeg kan lage meg en ny to do list. Jeg er som dere forstår stor fan av gjøremålslister!

Ukens planlegging:
Jeg er i full planlegging om dagen til vår sommerfest som skal være 25 juni. Jeg elsker å arrengere slike fester og samle mange fine mennesker i godt lag ♥

Ukens bursdag:
Min lillebror Espen ble 16 år på mandag som var. Hipp Hurra for Espen som jeg er så veldig glad i!

Ukens cravings:
Mango! Jeg har fått helt dilla.

Ukens ide:
Til sommerfesten hadde jeg syns det hadde vært kult med en «fotovegg». Mulig noen av dere som leser bloggen min har ide/tips om hvor jeg kan få tak i slikt? Dersom Jonas Edland leser dette håper jeg han legger igjen en kommentar fra hvor han fikk tak i sin fotovegg 🙂

Ukens kollega:
I tillegg til å jobbe på Klokkarhagen Sykehjem er jeg også så heldig å få arbeide nede på Jæren Sportssenter. I dag ønsker jeg å trekke frem en kollega fra sistnevnte plass. Kjære Lise! Hver eneste møte med deg er preget av smil, positivitet, kompliment og godhet. Du er et funn for Jæren Sportssenter nettopp fordi medlemmene våre får det beste møte de kan allerede i inngangen. Jeg setter enormt stor pris på at jeg får kjenne deg gjennom jobben vår og skulle ønske flere mennesker var slik som du!

Ukens «gikk bedre enn forventet»:
I uken som gikk hadde jeg besøk av min far som jeg har lite kontakt med. På forhånd blir det derfor naturlig å ha litt ekstra tanker i hodet. Besøket gikk veldig fint og jeg satt igjen med en fin følelse.

Ukens hyggelige hverdagsaktivitet:
Jeg elsker været som er om dagen! Vi bruker ettermiddagene våre ute i hagen vår og jeg merker hvor mye jeg setter pris på å bo i et nabolag. At unger kommer innom for å leke litt er så kjekt!

Ukens gi og ta:
På lørdag hadde vi som familie på 4 mange planer før min kveldsvakt klokken 14.30. Både jeg og Franki ønsket å få til en treningsøkt, jeg ønsket å male et strøk ute på prosjektet til meg og Lykke. Vi ønsket også å få med oss mest mulig av Nærbødagene, vi måtte ha enda et par joggesko til barna og ukeshandelen måtte bli gjort siden jeg ikke rakk den på fredag. Vi løste dette slik: Jeg løp før frokost og kjøpte med meg mat fra bakeren på vegen hjem. Franki løp etter frokost mens jeg og barna var ute i hagen. Jeg malte mens ungene lekte. Etter hver vår dusj dro vi ned til Nærbødagene og fikk med oss kjekke aktiviteter der. Franki ønsket å se mer på Sandfotballen enn vi andre 3 så da tok vi ukes handelen mens han var igjen i sentrum. Sko til barna fikk vi kjøpt klokken 14.15, jeg rakk med andre ord arbeid på minuttet! Jeg syns det ble en fin gi og ta flyt oss mellom og er veldig fornøyd med hvordan vi klarte å løse det.

Ukens beste start på dagen:
Kunne lett sagt både onsdagen med barna oppi sengen fra morgenen av og jeg kunne sagt lørdagens løpetur før frokost. MEN jeg tror søndagen sykkeltur til jobb må være den beste. Nydelig sommervær, ingen biler, bare meg og fuglene.

Ukens lunsj:
Meg og Maya hadde veldig god lunsj både torsdag å fredag. Klarer ikke å velge mellom dem så det får bli dem begge.

Ønsker dere alle en veldig fin ukesstart! Vi blogges.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Lise
    Lise

    Kjære, goe, snille deg Beate! Nå blei eg jammen rørte! Tusen takk for fine ord❤️ Sette så store pris på deg! Du e god som gull?

    14. juni 2016
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.